38 ευρώ για το διπλό της Ρεάλ

38 ευρώ για το διπλό της Ρεάλ

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λαϊκό… προσκύνημα γίνεται στην Κίνα για χάρη της Ρεάλ Μαδρίτης. H «βασίλισσα» έδωσε χθες το πρώτο οικογενειακό διπλό επί κινεζικού εδάφους. Παρά το… τσουχτερό εισιτήριο (38 ευρώ) τα «μαγικά χαρτάκια» έγιναν ανάρπαστα και 20.000 άτομα παρακολούθησαν τον αγώνα. Στις εξέδρες επικρατούσε το αδιαχώρητο. Οι φίλαθλοι κρατούσαν φωτογραφίες των «αστέρων» ενώ οι Κινέζες έπαθαν υστερία για χάρη του Μπέκαμ.

Πιστός στη ρήση «όλοι οι καλοί χωράνε», ο Κάρλος Κεϊρόζ έβαλε στην ίδια ενδεκάδα τους Φίγκο και Μπέκαμ (αριστερά και δεξιά). Οι «βασικοί» επικράτησαν των «αναπληρωματικών» με 3-1. Οι Φίγκο και Μπέκαμ αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμών.

Για δύο, ακόμη, χρόνια ο Ζινεντίν Ζιντάν θα μαγεύει τους φίλους της στρογγυλής θεάς με τα… κόλπα του. O 31χρονος «μάγος της μπάλας» ανακοίνωσε ότι θα αποχωρήσει μόλις ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ. «Εχω ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο και μέχρι να λήξει, θα παίζω όσο καλύτερα μπορώ. Μετά θα αποχωρήσω ήρεμα. Το Euro 2004 θα είναι η τελευταία διοργάνωση όπου θα πάρω μέρος», δήλωσε ο «Ζιζού».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή