Αρης: στο… περίμενε οι παίκτες

Αρης: στο… περίμενε οι παίκτες

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το ταμείο είναι… μείον για τον Αρη. H ομάδα εξασφάλισε το πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα αλλά αυτό δεν έλυσε το οικονομικό πρόβλημα. Οι «κίτρινοι» προσπαθούν να μαζέψουν χρήματα για να πάρουν μέρος στο Κύπελλο UEFA. Στη χθεσινή συνάντηση που είχε ο Σωτήρης Καραμπέρης με τους Ντίνο Μπαλή και Γιώργο Φοιρό τους ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχουν χρήματα. Πολλοί από τους παίκτες αντιμετωπίζουν βιοποριστικό πρόβλημα και η ιστορική ομάδα της Θεσσαλονίκης περνάει τη μεγαλύτερη κρίση στην ιστορία της.

Παρά τα προβλήματα οι παίκτες στέκονται στο πλευρό των ιθυνόντων του συλλόγου, δείχνουν κατανόηση, ενώ όλοι υπέγραψαν συμφωνητικά για τα χρήματα που τους οφείλονται.

Τη δυσμενή κατάσταση που επικρατεί στα οικονομικά του Αρη επεσήμανε ο μάνατζερ της ομάδας Ντίνος Μπαλής: «Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Δεν υπάρχουν χρήματα και δεν ξέρω από πού θα βρεθούν. Είδα τους παίκτες μας πολύ προβληματισμένους και είναι φανερή η αβεβαιότητα που τους διακατέχει. Για τον λόγο αυτόν, άλλωστε, κάναμε και μια επίσκεψη στον Λάμπρο Γράντα για να εκθέσουμε τη δύσκολη κατάσταση του συλλόγου». Μια άλλη διάσταση έδωσε ο διεθνής με τις Ελπίδες, Γιώργος Κούσας: «Εκτός από τα οικονομικά που μας ενδιαφέρουν, στόχος μας είναι να αγωνιστούμε στο κύπελλο UEFA. Ολη τη χρονιά προσπαθούσαμε να εξασφαλίσουμε την έξοδό μας στη Ευρώπη».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή