ΕΠΙ ΣΚΟΠΟΝ

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H ΥΠΟΒΟΛΗ παραίτησης του Ηλία Ζούρου, από την τεχνική ηγεσία της ομάδας μπάσκετ του Πανιωνίου, αποτελεί ρεκόρ για το βιβλίο Γκίνες.

ΟΥΤΕ μία… προπόνηση δεν πρόλαβε να κάνει κι ο άνθρωπος έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση της διοίκησης της ΚΑΕ.

ΤΩΡΑ μη ρωτήσετε ποιας διοίκησης και ποιας KAE, διότι δεν θα μπορέσουμε να σας απαντήσουμε. Στη Νέα Σμύρνη συμβαίνουν… πράγματα και θαύματα.

ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ οι φίλαθλοι της ιστορικής ομάδος να ελπίζουν μόνο σ’ ένα θαύμα, για να δουν πάλι την ομάδα τους να πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα.

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ αγοραστές της KAE, ο ένας μετά τον άλλο, βλέποντας το τι συμβαίνει, αποσύρουν τις προσφορές τους, γεγονός που διευκολύνει αυτούς που… ορέγονται να αρπάξουν την ομάδα.

Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ούτε που έχει πάρει χαμπάρι το τι συμβαίνει, ίσως γιατί δεν διαβάζει τα… αστυνομικά ρεπορτάζ, κι όταν το καταλάβει θ’ αρχίσει πάλι τους… αφορισμούς, κατόπιν εορτής, όπως κάθε φορά.

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ του κυρίου Παπαλάκη θα προσπαθεί να βρει τρόπο να «στριμώξει» πάλι, χωρίς αποτέλεσμα, τον Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος ως «απλός φίλαθλος» θα διαλαλεί ότι θα είναι, εκτός από τον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο, στο πλευρό και του μπασκετικού και θα κάνει δηλώσεις και στη φιέστα της κλήρωσης του πρωταθλήματος της A1.

KAI όλα αυτά προς δόξαν της… εξυγίανσης και του ελληνικού μπάσκετ, μετά του ποδοσφαίρου.

Γιαννησ Κουκουλασ

ΥΓ.: H ενσωμάτωση του Ιάκωβου Τσακαλίδη στην Εθνική, παρά τις αντίθετες προβλέψεις κάποιων «Κασσάνδρων», δείχνει την οργανωμένη προσπάθεια που έγινε από την EOK και τον Γιάννη Ιωαννίδη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή