KAI… ΑΛΛΑ

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ: Στίβος: 19.30: Γκραν πρι, Λιντς, Eurosport. Ποδόσφαιρο: 19.00: Ιωνικός – Μαρκό 21.00: Αιγάλεω – Προοδευτική, Supersport. 21.30: Νάπολι – Πανιώνιος, TV Μagic.

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ: Την 20ή θέση στον προκριματικό αγώνα του ατομικού πουρσουίτ 4 χλμ. πήρε ο Γιάννης Ταμουρίδης στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδηλασίας πίστας, που γίνεται στη Στουτγάρδη (Γερμανία). Κάλυψε την απόσταση σε 4.38.038. O Βασίλης Αναστόπουλος θ’ αγωνισθεί σήμερα στον α΄ γύρο του Κέριν, που θα γίνει με τη συμμετοχή 24 αθλητών.

ΤΕΝΙΣ: Από τη στιγμή που βρέθηκε στον δρόμο της η νικήτρια του Ρολάν Γκαρός, Ζιστίν Ενέν, τα πράγματα για την Ελένη Δανιηλίδου ήταν πολύ δύσκολα. Ετσι, στον γ΄ γύρο του τουρνουά του Σαν Ντιέγκο ηττήθη από τη Βελγίδα με 1-6, 1-6.

ΠΥΓΜΑΧΙΑ: Αύριο θα μεταβούν στο Κάουνας (Λιθουανία) οι πέντε παίδες, που θ’ ανταλλάξουν γροθιές στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 2 ώς τις 9 Αυγούστου. Είναι οι Βασ. Καγκαρίκος (54 κ.), Κων. Τριανταφυλλίδης (57), Επ. Γιαννόπουλος (63), Θεολ. Σπίρτος (75) και Γ. Χαϊδάρογλου (86).

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ: Μεγάλη συμμετοχή για αγώνες ανοιχτής θάλασσας στο Αιγαίο θα υπάρξει στη «Ρεγκάτα Αιγαίου», που θ’ αρχίσει στις 4 Αυγούστου. Δύο μέρες πριν να λήξει η προθεσμία, είχαν δηλώσει συμμετοχή 94 σκάφη με, περίπου, 800 ιστιοπλόους. Στις δηλώσεις περιλαμβάνονται δέκα ξένα πληρώματα από τις Αυστραλία, Ολλανδία, Βουλγαρία, Γερμανία, Τσεχία, Αργεντινή, Βραζιλία και Σιγκαπούρη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή