ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ: «Κεφάλι πήραν» οι Μπεκατώρου – Τσουλφά στα 470 γυναικών (55 πληρώματα), στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, στην Ισπανία, μετά τις δύο πρώτες ιστιοδρομίες. Στους άνδρες (98 σκάφη) οι Κοσματόπουλος – Τριγκώνης είναι 8οι. Ανέβηκε στην 11η θέση των Φινν (81 αθλητές – 4 κούρσες) ο Παπαθανασίου. Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες των Γιούροπ (116 αθλήτριες) με νικήτρια τη Σούντμπι (Νορβ.), 46η την Κραβαριώτη και 77η τη Βλάχου. Οι καλύτερες θέσεις των Ελλήνων στις άλλες κλάσεις: Μιστράλ A (118-6): 10ος Κακλαμανάκης, Γ (64-6): 18η Φράι. Σταρ (83-6): 22οι Πελεκανάκης – Κοντογούρης. Τορνέιντο (69-2): 16οι Πασχαλίδης – Γαρέφης. Λέιζερ (169-2): 72ος Μιχαήλ. Υνγκλινγκ (41-8): 29ες Γιακουμίδου – Δημητρακοπούλου – Μαντζαράκη. 49άρια (81-3): 35οι Γ. και A. Παναγιωτίδης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: O Προτάσοφ στέλνει τον Χούτο στη διοίκηση για απολογία, διότι στον αγώνα με τη Σοσιεδάδ δεν πήγε για να του δώσει οδηγίες, όταν τον κάλεσε, πριν από την είσοδό του στο γήπεδο.

ΠΑΟΚ: Δέκα μέρες εκτός γηπέδων θα μείνει ο τραυματίας Ουντέζε. Εκτός από τον αγώνα με την Προοδευτική, ίσως χάσει και το παιχνίδι του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ με τη Λιν Οσλο, την Τετάρτη.

ΑΕΚ: Χωρίς τον προπονητή Ντούσαν Μπάγεβιτς, που υπέφερε από πονόδοντο, έγινε η χθεσινή προπόνηση.

ΔΙΚΑΣΤΗΣ: Οι Ηρακλής και AEK αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο τιμωρίας των γηπέδων τους, καθώς έλαβαν συμπληρωματική κλήση σε απολογία για τα επεισόδια οπαδών τους στο μεταξύ τους παιχνίδι.

ΝΤΟΠΙΝΓΚ: Δικαίωμα σε διεθνείς αγώνες έχει πλέον ο κολυμβητής Βασίλης Δεμέτης. H Διεθνής Ομοσπονδία μείωσε την τετραετή ποινή, κατά δύο χρόνια. O Δεμέτης είχε βρεθεί ντοπαρισμένος στους Μεσογειακούς αγώνες τον Σεπτέμβριο του 2001.

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ: Ενας εθελοντής του μπιτς βόλεϊ ερχόταν καθημερινά από την Καλαμάτα. Μία γυναίκα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη δεν έλειψε ούτε μία μέρα από τη διοργάνωση της ιστιοπλοΐας. Αυτούς και όλους τους εθελοντές που πρόσφεραν υπηρεσίες στις προολυμπιακές αθλητικές διοργανώσεις του Αυγούστου, τίμησε χθες η «Αθήνα 2004».

ΑΝΤΙΝΤΟΠΙΝΓΚ: H Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία θ’ αυξήσει φέτος κατά 21% τους ελέγχους ντόπινγκ. Θα γίνουν έλεγχοι και σε διοργανώσεις με ποδοσφαιριστές κάτω των 19 και 17 ετών και γυναικών και κορασίδων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή