«Γλυκό αντίο» από τον Αρη

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το γκολ του Νίκου Παπαδόπουλου (95΄) έκανε ομαλή την προσγείωση του Αρη. Οι Θεσσαλονικείς παραχώρησαν ισοπαλία στην Περούτζια (1-1), στην Τούμπα και διασκέδασαν, κάπως, τις εντυπώσεις, αφού μία ακόμη ήττα από την ομάδα που δεν έχει σημειώσει νίκη στο Καμπιονάτο θα ήταν… δύσπεπτη. Οι Ιταλοί, πάντως, προκρίθηκαν άνετα στον 3ο γύρο του κυπέλλου UEFA.

O Αρης αναγκάστηκε, λόγω του 2-0 του πρώτου αγώνα, να παραταχθεί με μία επιθετική ενδεκάδα. Στην αρχή του αγώνα δημιούργησε κάποιες επικίνδυνες καταστάσεις για την εστία του Ταρντιόλι, με καλύτερη ένα σουτ του Κυζερίδη που πέρασε ελάχιστα άουτ (13΄). Στη συνέχεια, οι Ιταλοί πήραν τα ηνία και έφθασαν στο γκολ με τον Μαρτζιότα (28΄). O Ιταλός επιθετικός εκμεταλλεύτηκε με τον ιδανικότερο τρόπο τη θαυμάσια ασίστ του Βρύζα, με το στήθος.

ΑΡΗΣ: Γκίτκος, Κούσας (69΄ Αμπελάς), Κατσιαρός, Κολτσίδας, Παπαδόπουλος, Σελάντερ, Διγκάζης, Λαζανάς, Κυζερίδης, Πασσαλής (82΄ Θεοδωρίδης), Φραντζέσκος (82΄ Αβραάμ Παπαδόπουλος).

ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ: Ταρντιόλι, Ντι Λορέτο, Ντιαμουτέν, Ινόφο, Ζε Μαρία (75΄ Γκάτι), Φουζίνι, Γκρόσο (84΄ Λουμπούτης), Ομπόντο, Τεντέσκο, Μαρτζιότα (69΄ Μπερετόνι), Βρύζας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή