Τιμή στον Καπαγέρωφ

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το όνομα του εκλιπόντος προέδρου της EOK και της ΕΣΚΑΝΑ, Πέτρου Καπαγέρωφ, δόθηκε στο «Εθνικό Κλειστό Γυμναστήριο Πειραιά» (Παπαστράτειο), με απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Λιάνη και ύστερα από εισήγηση του βουλευτή Παναγιώτη Φασούλα. Πρόσφατα, ο Πειραϊκός Σύνδεσμος, σε συνεργασία με την ομοσπονδία, διοργάνωσε αθλητικό μνημόσυνο για τον Πέτρο Καπαγέρωφ, ενώ ο Παναγιώτης Φασούλας υποστήριξε ότι η μετονομασία του γηπέδου αποτελεί ελάχιστο φόρο τιμής σε μια αλησμόνητη μορφή του αθλητισμού που πρόσφερε πολλά, ειδικά στην αθλητική νεολαία του Πειραιά.

– Τριάντα έξι πόντοι και 13 ριμπάουντ ήταν η συγκομιδή του Πολ Πιρς στον νικηφόρο αγώνα των Σέλτικς, με αντίπαλο του Σιάτλ Σούπερσονικς (126-112), στη Βοστώνη. Τα υπόλοιπα αποτελέσματα: Σέλτικς – Σιάτλ 126-112, Ουάσιγκτον – Ορλάντο 91-95, Μιλγουόκι – Γκόλντεν Στέιτ 94-89, Μέμφις – Ατλάντα 103-90, Σαν Αντόνιο – Πόρτλαντ 102-77, Γιούτα – Νέα Υόρκη 95-73, Λ.Α Κλίπερς – Ντάλας 100-99.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή