«Κρας τεστ» ο ΠΑΟΚ με την Καστοριά

«Κρας τεστ» ο ΠΑΟΚ με την Καστοριά

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανω τελεία βάζει ο ΠΑΟΚ στην προετοιμασία για το ντέρμπι κορυφής με τον Ολυμπιακό που θα διεξαχθεί την Κυριακή στη Ριζούπολη. O Αγγελος Αναστασιάδης είναι υποχρεωμένος να στρέψει το βλέμμα του στο αυριανό πρώτο παιχνίδι του κυπέλλου με την Καστοριά που θα διεξαχθεί στην Τούμπα (ώρα έναρξης, 5 μ.μ.). Θα επιδιώξει να εξασφαλίσει η ομάδα του την πρόκριση στον προημιτελικό γύρο της διοργάνωσης, από την πρώτη συνάντηση. Κάτι που έχει καταστήσει σαφές στους παίκτες του. Μάλιστα, ο τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης δεν παραγνωρίζει το γεγονός πως η Καστοριά βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Μετά 17 αγώνες, προπορεύεται στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Μάλιστα, ο άμεσος συνεργάτης του Αγγελου Αναστασιάδη, ο Κώστας Λαγωνίδης είδε από κοντά την Καστοριά στον κυριακάτικο αγώνα με τον Αγιο Δημήτριο, που συνέτριψε με το εντυπωσιακό 4-1. Χθες, οι παίκτες τού ΠΑΟΚ συνέχισαν την προετοιμασία τους με μία προπόνηση. Το πρόγραμμα δεν ακολούθησε μονάχα ο Κουτσόπουλος, ο οποίος κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει να είναι έτοιμος στο ντέρμπι με τους «ερυθρολεύκους». Να σημειωθεί πως ο Ουντέζε βρίσκεται εκτός πλάνων, καθώς θα ενσωματωθεί στη αποστολή της εθνικής Νιγηρίας. Στο μεταξύ, αύριο ο Πατραϊκός φιλοξενεί τη Χαλκηδόνα στην Πάτρα (5.30 μ.μ.) σε ένα άλλο παιχνίδι της φάσης των «16» του κυπέλλου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή