Δυναμικά σε δύο μέτωπα ο ΠΑΟ

Δυναμικά σε δύο μέτωπα ο ΠΑΟ

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H πρώτη εβδομάδα του νέου χρόνου κύλησε σε πολύ χαμηλούς ρυθμούς σε όλα τα επίπεδα. Μόνον η αναγγελία του κ. Βενιζέλου για γήπεδο στο Γουδί τάραξε λίγο τα νερά, αλλά ήταν τόσο γενική και αόριστη, που δεν έδωσε αφορμή για πιο συγκεκριμένες συζητήσεις ή αντιδράσεις.

Το ίδιο γενικό και αόριστο παραμένει το τοπίο και στα μεταγραφικά, καθώς δεν υπήρξε, φανερά τουλάχιστον, κάποια συγκεκριμένη ενέργεια. Κάτι το εορταστικό κλίμα των ημερών, κάτι η απουσία του Γιάννη Βαρδινογιάννη στη Σουηδία, έβαλαν «φρένο» στις όποιες εξελίξεις και τις παρέπεμψαν για το άμεσο μέλλον. Αλλωστε, ο μήνας αυτός θα είναι ο καθοριστικός και δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για να χαθεί κι άλλος χρόνος.

Οι πρώτες κινήσεις αναμένονται σήμερα και στα δύο θέματα που ενδιαφέρουν περισσότερο απ’ όλα τ’ άλλα τους φίλους τους Παναθηναϊκού. Για το γηπεδικό, ιδιαίτερα κρίσιμη αναμένεται να είναι η σημερινή πρωινή συνάντηση του Γιάννη Βαρδινογιάννη με τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Γίνεται με πρωτοβουλία του υπουργού και χωρίς να ανακοινωθεί το θέμα της συζήτησης, αλλά θεωρείται σίγουρο ότι κυρίαρχο θέμα θα είναι η πρόταση της κυβέρνησης να γίνει γήπεδο στο Γουδί. Αυτό δημιουργεί ερωτήματα γιατί το γηπεδικό δεν είναι θέμα που χειρίζεται αποκλειστικά η ΠΑΕ αλλά η στάση του Παναθηναϊκού καθορίζεται από κοινού με τον Ερασιτέχνη, το TAK και το ΤΑΠ. Παρά την ενημέρωση του Παύλου Γιαννακόπουλου από τον «Τζίγκερ» για τη συνάντηση, υπάρχει δυσαρέσκεια από την πλευρά του γιατί συζητείται το θέμα, έστω και «ανεπισήμως», χωρίς την παρουσία του.

Σήμερα ενδεχομένως να προκύψουν εξελίξεις και στα μεταγραφικά, καθώς, σύμφωνα με τις δηλώσεις του κ. Σάκη Σταυρόπουλου, έχει προγραμματιστεί νέα επαφή του με τους «πράσινους» για την παραχώρηση των Βύντρα, Ταραλίδη. Βασικός στόχος του Παναθηναϊκού είναι ο πρώτος και υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή