ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

2' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΠΟΛΟ: Την πρώτη του ήττα στο εφετινό πρωτάθλημα της A1 ανδρών υπέστη, στη 14η αγωνιστική, ο Ολυμπιακός. Εχασε στα Χανιά από την τοπική ομάδα με 8-9. Ετσι, η Βουλιαγμένη, που νίκησε τον AO Π. Φαλήρου με 10-6, τον «έπιασε» στην κορυφή, αλλά είναι 2η, αφού υστερεί στα μεταξύ τους παιχνίδια. T’ άλλα αποτελέσματα: ΠΑΟΚ – Χίος 10-11, Εθνικός – Πανιώνιος 8-8 (άλλη μία κακή εμφάνιση του Εθνικού, άλλη μία επιτυχία του Πανιώνιου), Χαλκίδα – Ηρακλής 10-12, Πάτρα – Ποσειδών Ιλ. 16-10. H βαθμολογία: Ολυμπιακός, Βουλιαγμένη 25, Χανιά 20, Εθνικός, Πάτρα 19, Πανιώνιος 16, Χίος 15, ΠΑΟΚ, ΑΟΠΦ, Ηρακλής 7, Χαλκίδα 6, Ποσειδών 2.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ: Ουδείς μπορεί να σταματήσει την ομάδα πόλο της Γλυφάδας, η οποία στο πρωτάθλημα της A1 έχει επτά νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Τελευταίο θύμα της ήταν ο Ολυμπιακός, τον οποίον κατανίκησε με 11-2. Τα υπόλοιπα αποτελέσματα: Νηρέας Χαλ. – Βουλιαγμένη 2-17, Ποσειδών Πατρών – Εθνικός 9-7, Χανιά – ΠΑΟΚ 5-6. Βαθμολογία: Γλυφάδα 14, Βουλιαγμένη 11, Ολυμπιακός 8, Εθνικός 7, ΠΑΟΚ, Ποσειδών 6, Χανιά, Νηρέας 2.

ΑΡΗΣ: H ομάδα της Θεσσαλονίκης απέστειλε έγγραφο στην ΕΠΑΕ, με το οποίο ζητεί το γήπεδο Χαριλάου για τον αγώνα με τον Ακράτητο την προσεχή Κυριακή (11/1). Το παιχνίδι θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας της έδρας των «κίτρινων».

ΠΑΛΗ: Σε τουρνουά της ελληνορωμαϊκής στη Φινλανδία θα αγωνιστούν το Σαββατοκύριακο οι Αρτ. Κιουρεγκιάν (55 κ.), Στ. Θεοδοσιάδης, Χρ. Γκίκας (60), K. Παπαδόπουλος, Γ. Τζιώλας (84), I. Σάββας (96), K. Θάνος (120). Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ξενοφώντα Κουτσιούμπα (120), ο οποίος έχει τραυματιστεί στο χέρι ενώ δεν θα παλέψει ο Γιώργος Μπούκης, που αντιμετωπίζει πρόβλημα στα πλευρά. Οι αθλητές συνεχίζουν την προετοιμασία στο Λουτράκι.

ΒΟΛΕΪ: Τέσσερα προολυμπιακά τουρνουά βρίσκονται σε εξέλιξη αυτές τις ημέρες από τα οποία θα προκριθούν τέσσερις ομάδες για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας. Στη Λειψία της Γερμανίας διεξάγεται το ευρωπαϊκό προολυμπιακό τουρνουά ανδρών και στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν το αντίστοιχο των γυναικών. Στο Πουέρτο Ρίκο γίνονται αγώνες για το τουρνουά ανδρών Κεντρικής Βόρειας Αμερικής και στην Τυνησία το αντίστοιχο της Αφρικής για τους άνδρες. Στους άνδρες έχουν προκριθεί Ελλάς (διοργανώτρια), Βραζιλία, Ιταλία, Σερβία και στις γυναίκες οι Ελλάς (διοργανώτρια), Κίνα, ΗΠΑ, Βραζιλία, Κούβα.

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ: «Μπότα», για προληπτικούς λόγους, φόρεσε στο δεξί πόδι ο Κώστας Μπαρμπάκης. O πρωταθλητής της ενόργανης συνεχίζει τις προπονήσεις του χωρίς να χρησιμοποιεί το πόδι του.

ΑΓΓΛΙΑ: Στην Μπόλτον θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τσάβι Μορένο. O κεντρικός επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης δέχτηκε ν’ αγωνιστεί δανεικός έως το τέλος της περιόδου στην ομάδα του Στέλιου Γιαννακόπουλου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή