Με ενθουσιασμό και πίστη η εθνική χάντμπολ κατά της Βουλγαρίας

Με ενθουσιασμό και πίστη η εθνική χάντμπολ κατά της Βουλγαρίας

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με γεμάτες τις… μπαταρίες και με διάχυτη αισιοδοξία η εθνική ανδρών του χάντμπολ ετοιμάζεται για τον αυριανό αγώνα με τη Βουλγαρία (18.30, Μίκρα 1), στην πρεμιέρα της πρώτης προκριματικής φάσης του παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Το κλίμα στις τάξεις των Ελλήνων παικτών είναι αρκετά καλό, ενώ το σημαντικότερο είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών.

Για τον ομοσπονδιακό τεχνικό Ουλφ Σέφερτ, η επιτυχία είναι μονόδρομος. «Θέλουμε μόνο νίκη. Εχουμε φθάσει σ’ ένα επίπεδο ύστερα από μεγάλη προσπάθεια. Μέσα στα τρία χρόνια που πέρασαν χρησιμοποιήθηκαν σχεδόν οι ίδιοι παίκτες, με μικρές αποκλίσεις στη σύνθεση, οι οποίοι έδωσαν τη λύση σε όλα τα προβλήματα. H συσπείρωση των παικτών έχει φθάσει στον υπέρτατο βαθμό. Νιώθουν ως οικογένεια και κινούνται από την πίστη στην ομάδα και στις δυνατότητές της», υποστήριξε ο Σουηδός προπονητής.

Ενθουσιασμός υπάρχει στις τάξεις των παικτών. «Θα επιδιώξουμε τη νίκη σε όλους τους αγώνες. Θα λειτουργήσουμε στην προκριματική φάση σαν ένας άνθρωπος», τόνισε ο αθλητής του Δούκα Γρηγόρης Χατσατουριάν. «H νίκη είναι μονόδρομος στα πέντε πρώτα ματς που προηγούνται του τελευταίου με τη Λιθουανία. Το ξεκίνημα έχει ιδιαίτερη σημασία και πρέπει να προσέξουμε να πάνε όλα καλά», ανέφερε από την πλευρά του ο παίκτης του Πανελληνίου, Γιώργος Χαλκίδης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή