Επίδειξη δύναμης η εθνική χάντμπολ

Επίδειξη δύναμης η εθνική χάντμπολ

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ποδαρικό με το δεξί πραγματοποίησε η εθνική ανδρών του χάντμπολ, η οποία νίκησε εύκολα τη Βουλγαρία με 32-17, στην πρεμιέρα της προκριματικής φάσης του παγκοσμίου πρωταθλήματος. Και αν η «αρχή είναι το ήμισυ του παντός», τότε η ελληνική ομάδα βγήκε κερδισμένη σε πολλούς τομείς. Κατάφερε να πάρει μία διαφορά 15 γκολ εν όψει του κυριακάτικου ματς στο Γκάμπροβο (17.30), απέβαλε με τον ιδανικότερο τρόπο το άγχος της πρεμιέρας και κέρδισε όλους τους παίκτες. H δυναμικότητα του αντιπάλου, ο οποίος δεν απείλησε σε κανένα σημείο του αγώνα, έδωσε τη δυνατότητα στον ομοσπονδιακό τεχνικό, Ουλφ Σέφερτ, να χρησιμοποιήσει και τους 14 παίκτες. «Πιστεύω ότι πετύχαμε τον στόχο μας. Παίξαμε καλά την αντεπίθεση. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι», τόνισε ο Σουηδός προπονητής.

ΕΛΛΑΣ: Τσιμούρτος 1, Κοτελίδας 2, Βασιλάκης 4, Ζαραβίνας 2, Χατζατουριάν 2, Μπαλωμένος 1, Κοκολοδημητράκης 6, Γραμματικός 2, Αλβανός 6, Καρυπίδης 6

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ: Μποοζίνοφ 1, Μλιάκοφ 2, Γκέργκοφ 3, Σακμάκοφ 5, Γιάροφ 1, Γκεοργκίεφ 3, Πέτκοφ 2.Δ. Λουκακης

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή