Γιορτή διχοτόμησης με ΠΑΟ – Ζαλγκίρις

Γιορτή διχοτόμησης με ΠΑΟ – Ζαλγκίρις

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H γιορτή της… «διχοτόμησης» του ευρωπαϊκού μπάσκετ, με την ευκαιρία συμπλήρωσης χιλίων αγώνων υπό την αιγίδα της ULEB, θα γίνει υπό τη λάμψη του Λιθουανού «γίγαντα», Αρβιντας Σαμπόνις και του Σέρβου προπονητή Ζέλικο Ομπράντοβιτς, με αφορμή τη διεξαγωγή του σημερινού αγώνα ΠΑΟ – Ζαλγκίρις (19.10) για την 8η αγωνιστική της Ευρωλίγκα.

Ο ερχομός στην Αθήνα των δύο αρχηγών της «επανάστασης» του ευρωπαϊκού μπάσκετ, Πορτέλα και Μπερτομέου, φανερώνει την απέλπιδα προσπάθειας αναγνώρισης της διοργάνωσης της Ευρωλίγκα που μπορεί να κρατάει δέσμιες τις μεγαλύτερες ομάδες μπάσκετ της Ευρώπης, με την υπογραφή πολυετών συμβολαίων, αλλά δεν αναγνωρίζεται από τη ΔΟΕ.

Για νίκη οι «δύο»

Προερχόμενοι από δύο συνεχόμενες νίκες στη διοργάνωση και δίχως αγωνιστικά προβλήματα, οι «πράσινοι» θέλουν να συνεχίσουν το σερί τους και να ισοβαθμήσουν με τη Ζαλγκίρις, στοχεύοντας τουλάχιστον στην τρίτη θέση του β΄ ομίλου.

Στο κλειστό του Κορυδαλλού, ο Ολυμπιακός υπόσχεται ότι θα συνεχίσει τη βαθμολογική αντεπίθεσή του για να προλάβει το «τρένο» της πρόκρισης, φτάνοντας στην τρίτη συνεχόμενη νίκη του, κόντρα στη Σλασκ Βρότσλαβ (21.10). Οι «ερυθρόλευκοι» θα κάνουν και τα «αποκαλυπτήρια» του Σλοβένου Μπένο Ούντριχ, ο οποίος υπόσχεται να δώσει λύσεις στην οργάνωση του παιχνιδιού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή