«Επτάψυχος» ο «δικέφαλος»

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H ηττοπάθεια της AEK στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν «παρέσυρε» την ομάδα του Φώτη Κατσικάρη και στην Ευρωλίγκα και η Τρίτη νίκη της στη διοργάνωση, κόντρα στην Ούλκερ (83-82), κράτησε «ζωντανές» τις ελπίδες της για πρόκριση στην επόμενη φάση. H «Ενωση» αποδείχτηκε «εφτάψυχη» στο τελευταίο δεκάλεπτο, καθώς βρέθηκε να χάνει και με διαφορά 15 πόντων στο 3ο δεκάλεπτο και ο «ήρωας» της βραδιάς, ήταν ο άσημος Γιώργος Τσιάρας που πέτυχε το νικητήριο καλάθι με… ανάποδο λέι απ, δυο δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη, ύστερα από ασίστ του Χατζή. H Ούλκερ είχε καταφέρει να «κλειδώσει» τον Τζένκινς στο α΄ ημίχρονο (ημ. 41-44), αλλά βελτίωσε κατακόρυφα την απόδοση του στην επανάληψη. Κορυφαίοι σκόρερ της AEK ήταν οι Τζένκινς (28), Χατζής (17), Τσιάρας (8), ενώ από την Ούλκερ ξεχώρισαν οι Μπούκερ (23), Μπλερ (14) και απογοήτευσε ο Ρεντζιάς (3).

– H υπουργική απόφαση του κ. Γιώργου Λιάνη θα είναι το τελευταίο επεισόδιο του πολύκροτου «σίριαλ» της αλλαγής ξένων και κοινοτικών παικτών στο πρωτάθλημα της A1 κατηγορίας, το οποίο άρχισε πριν από 45 ημέρες περίπου και ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί το φινάλε του. Εως ότου, μάλιστα, ο υφυπουργός Αθλητισμού βάλει την υπογραφή του στην απόφαση για τις αλλαγές των παικτών, δεν αποκλείεται να υπάρξουν κι άλλες… εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής.

Σήμερα εκπρόσωποι της EOK, του ΕΣΑΚΕ και του ΠΣΑΚ θα συναντηθούν με τον κ. Λιάνη για να συζητηθεί διεξοδικά το θέμα των μεταγραφών αλλοδαπών παικτών, αν και οι αντιπροσωπείες των τριών φορέων έχουν συγκεκριμένη εισήγηση για την αντικατάσταση δύο ξένων παικτών με ισάριθμους αθλητές της ίδιας ταυτότητας και δύο κοινοτικών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή