Εκτός τόπου και χρόνου

1' 46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί ο Ολυμπιακός να αντιμετώπιζε τη γεμάτη προβλήματα Ξάνθη (μόλις 15 παίκτες είχε η αποστολή της), αλλά τη νίκησε με το φτωχό 1-0, αφήνοντας ανοιχτή την υπόθεση πρόκριση στη ρεβάνς της Θράκης, για τη φάση των «16» του κυπέλλου. Μάλιστα, οι «ερυθρόλευκοι» απογοήτευσαν με την εμφάνισή τους και το μόνο που κρατάνε είναι το υπέροχο γκολ του Γεωργάτου στο 11΄. Δικαιολογημένα, ο Ολεγκ Προτάσοφ τόνισε μετά το «φινάλε»: «Εκεί που λέγαμε ότι η Ξάνθη είχε πολλά προβλήματα και θέλαμε να καθαρίσουμε την πρόκριση απ’ το πρώτο παιχνίδι και να είμαστε άνετοι στη ρεβάνς, δυστυχώς δεν πήραμε καλό αποτέλεσμα. Ανεξήγητα στο δεύτερο ημίχρονο μας έπιασε πανικός, ενώ μόνοι μας… παγώναμε το παιχνίδι. Πιστεύω σε λίγες μέρες να βρούμε τον εαυτό μας και να είμαστε όπως πρέπει για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ».

Αναφορικά με την εμφάνιση του Κούζμπα, είπε: «O Κούζμπα έχει μείνει έξω καιρό. Θέλει κάποια παιχνίδια για να καταλάβει τι γίνεται στην ομάδα».

«Εμφανώς ικανοποιημένος ήταν ο τεχνικός της Ξάνθης, Νίκος Καραγεωργίου: «Ηταν ένα καλό και καθαρό παιχνίδι. Μπορεί να μην άρεσε στους φίλους του Ολυμπιακού, αλλά εμείς παρά τις πολλές απουσίες που είχαμε, πήραμε ένα αποτέλεσμα που αφήνει ανοιχτή την υπόθεση πρόκριση στη ρεβάνς. Συγχαρητήρια στα παιδιά».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ελευθερόπουλος, Μαυρογενίδης (68΄ Κωστούλας), Βάλλας, Ανατολάκης, Βενετίδης, Καρεμπέ, Στολτίδης, Γεωργιάδης (46΄ Γκώνιας), Καστίγιο, Ζιοβάνι (46΄ Κούζμπα), Γεωργάτος.

ΞΑΝΘΗ: Γκραντέλ, Παπαδημητρίου, Ζαπρόπουλος, Πέρες, Μπα, Καζάκης (68΄ Τοροσίδης), Μεσέρδης, Κέτλουν (90΄ Ανδρεαδάκης), Παβιό, Μελισσάς, Παπαθανασίου.

– «Θα συζητήσω με τη διοίκηση τι πρέπει να γίνει στις μεταγραφές για να είναι ο Ολυμπιακός δυνατός και να πάρει το νταμπλ. Θα πρέπει να περιμένουμε λίγο. Αλλά αν γίνουν κάποιες κινήσεις, δεν θα είναι πολλές. Δεν καιγόμαστε πάρα πολύ για κάποια θέση». Την απάντηση αυτή έδωσε ο Ολεγκ Προτάσοφ όταν ρωτήθηκε πως θα κινηθεί η ομάδα στο μεταγραφικό παζάρι.

– «Για μένα στο ποδόσφαιρο πρέπει να είναι οι φίλαθλοι και των δύο ομάδων. H λύση (για μη μετακίνηση οργανωμένων οπαδών) είναι προσωρινή. Θα γίνει φέτος, αλλά μετά τι θα γίνει του χρόνου; Πρέπει το ποδόσφαιρο να γίνει γιορτή», υποστήριξε ο Ουκρανός τεχνικός, σχολιάζοντας τη σχετική απόφαση του Γιώργου Λιάνη. Μία θέση με την οποία συμφώνησε και ο Νίκος Καραγεωργίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή