KAI… ΑΛΛΑ

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΤΕΝΙΣ: Διεκόπη, εξαιτίας της βροχής, ο αγώνας της Δανιηλίδου με την Ελβετίδα Εμανουέλε Γκαλιάρντι, για τον B΄ γύρο του τουρνουά που διεξάγεται στο Οκλαντ της Νέας Ζηλανδίας. Στο σημείο της διακοπής, το σκορ στο πρώτο σετ ήταν 5-5. O αγώνας αναμένεται, καιρού επιτρέποντος, να συνεχισθεί σήμερα.

ΒΟΛΕΪ: Διεξάγεται σήμερα ο εξ αναβολής αγώνας του Παναθηναϊκού με το Μαρκόπουλο (16.00) για τη 15η ημέρα της A1 γυναικών.

ΠΙΓΚ ΠΟΓΚ: Οι Κρεάνγκα, Τσιόκας, Γκιώνης, Βλοτινός, Παπαγεωργίου, Λαγογιάννης, Ρηνιώτης, Παπαδημητρίου και οι Βολακάκη, Μοίρου, Ντουλάκη, Φίλη, Μάγκου, Κρουστάλλη θα πάρουν μέρος στο «Ελλάς όπεν» (28/1-1/2), το οποίο θα διεξαχθεί στο Γαλάτσι και θα είναι προολυμπιακό τουρνουά. Συνολικά θα μετάσχουν 250 αθλητές και αθλήτριες.

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ: Οι Γιώργος Βασιλάς και Ευάγγελος Μιτάκης προκρίθηκαν στον «χρυσό στολίσκο» του παγκοσμίου πρωταθλήματος των σκαφών 420, που γίνεται στη Μελβούρνη (Αυστραλία) και στην πρώτη ιστιοδρομία των τελικών τερμάτισαν 12οι. Προηγούνται οι Βρετανοί Μπάτσελορ – Κραμπ. Στο πρωτάθλημα μετέχουν 64 πληρώματα.

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΙ: Ενα κορίτσι «έβαλε τα γυαλιά» στ’ αγόρια στον αγώνα για τον καταρτισμό των εθνικών ομάδων των Οπτιμιστ. H Κατερίνα Κουτσογέρα του ΙΟΠ. Την ακολούθησαν οι Αναγνωστόπουλος (NOB) 3, Μπάτση – Γεωργακοπούλου (NOB) κ.λπ.

ΠΥΓΜΑΧΙΑ: Με 18 πυγμάχους άρχισε η προετοιμασία της εθνικής ομάδας για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα (Κροατία, 18/2-1/3), το οποίο αποτελεί και κριτήριο πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς. H Ελλάς θα μετάσχει με 10 αθλητές, στοχεύοντας να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερες προκρίσεις.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή