Εμπλοκή με Ούντριχ στον Ολυμπιακό

Εμπλοκή με Ούντριχ στον Ολυμπιακό

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα «φαντάσματα» που «κυνηγούν» κατά καιρούς τον Ολυμπιακό εκτός γηπέδων και προέρχονται από τα «αόρατα» κέντρα αποφάσεων δεν υπάρχουν στην περίπτωση του Μπένο Ούντριχ, ο οποίος σήμερα συμπληρώνει μία εβδομάδα παραμονής και προπονήσεων στους «ερυθρόλευκους», αλλά δεν πρόκεται ούτε αυτήν την εβδομάδα να κάνει το ντεμπούτο του.

Κι αυτό γιατί έχει παρουσιαστεί εμπλοκή στη μεταγραφή του από τη Σάρατοφ και ο Ολυμπιακός προσπαθούσε τις προηγούμενες ημέρες να συγκαλύψει το γεγονός, υποστηρίζοντας απλώς ότι η ρωσική ομάδα δεν είχε αποστείλει την ελευθέρας κάρτα τού Σλοβένου πλέι μέικερ. O Ούντριχ αγωνιζόταν από την αρχή της σεζόν στη Σάρατοφ ως δανεικός από τη Μακάμπι, ωστόσο πριν από μερικές εβδομάδες έμεινε ελεύθερος εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο σύλλογος. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Ισραήλ, ο Σιμόν Μισράχι ζητεί χρήματα για να επιτρέψει στον Ούντριχ να παίξει σε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα και δεν είναι διατεθειμένος να τον δανείσει εκ νέου στον Ολυμπιακό. H αρνητική εξέλιξη στο θέμα Ούντριχ «βάρυνε» ακόμη περισσότερο το άσχημο κλίμα που δημιουργήθηκε στους Πειραιώτες από την πρόσφατη εντός έδρας ήττα στον αγώνα με τον Αρη. O στόχος της εισόδου στην πρώτη τετράδα απομακρύνθηκε σημαντικά για την ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα, ο οποίος μπορεί να τα «έψαλε» στους παίκτες του, αλλά αφ’ ενός βρίσκεται στο στόχαστρο των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού και αφ’ ετέρου δεν έχει προλάβει να αποκτήσει τον πειθαρχικό έλεγχο των παικτών του, αφού σε τάιμ άουτ του προχθεσινού αγώνα, ο Μπάγκαριτς τράβηξε από τα μαλλιά τον Χαρίση…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή