Στης Τούμπας το σεντόνι…

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι τρεις βαθμοί που χωρίζουν τον ΠΑΟΚ από την κορυφή της βαθμολογίας έχουν προκαλέσει «ντελίριο» ενθουσιασμού στη Θεσσαλονίκη. Το σύνθημα «Τι ωραία που θα τεντώνει, μες στην Τούμπα το σεντόνι» δονούσε την ατμόσφαιρα, ενώ την ίδια ώρα οι Βασίλης Παγώνης και Γιάννης Γούμενος ανακοίνωσαν έξτρα πριμ 30.000 ευρώ.

«Θέλουμε να δώσουμε σε αυτόν τον κόσμο όση χαρά δεν έχει φανταστεί», δήλωσε ο Αγγελος Αναστασιάδης, ενώ οι παίκτες υποσχέθηκαν να συνεχίζουν με τον ίδιο ρυθμό μέχρι το τέλος.

– Αντίθετα, στον Αρη τα προβλήματα διαδέχονται το ένα το άλλο. H ΠΑΕ κινδυνεύει με έξωση από το κτίριο όπου στεγάζονται τα γραφεία της, ενώ χρειάστηκε η βοήθεια εξωδιοικητικών παραγόντων για να εκδοθούν τα εισιτήρια της αποστολής για το ματς με την Προοδευτική.

Ωστόσο, η ομάδα προχωράει σε μεταγραφές. Μετά τον Μαγκνούτ, ένας ακόμη Νιγηριανός, o 20χρονος Σιμπούζορ Οζορούμπα, θα ενταχθεί στο ρόστερ. Αντίθετα, παρελθόν θεωρείται ο Φραντζέσκος, τον οποίο ο Σκόμποε ενημέρωσε πως δεν τον υπολογίζει.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή