Στο χείλος του γκρεμού ο Αρης

Στο χείλος του γκρεμού ο Αρης

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα στον Αρη. Δεν έφθαναν οι προσφυγές των Αγγελου Διγκόζη, Κώστα Φρατζέσκου και Νίκου Παπαδόπουλου, όπως και η απειλή έξωσης της ΠΑΕ από τα γραφεία της οδού Αιγαίου 36, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν από χθες και άλλα προβλήματα να ξεπεράσουν. Σύμφωνα με έγγραφο του υπουργείου Ανάπτυξης που εστάλη στον Αρη, οι μετοχές της ΠΑΕ ουσιαστικά είναι ανενεργές, ενώ σύμφωνα με τη FIFA τις επόμενες ημέρες πρόκειται να υπάρξει ειδοποίηση για άμεση καταβολή των οφειλομένων στους Ιρανίλντο και Σμπαρί. Φυσικά, αν δεν καλυφθούν οι οφειλές, θα ανακληθούν τα δελτία των παικτών! Παράλληλα, την Παρασκευή θα συνεδριάσει η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και θα ανοίξει ξανά τον φάκελν των εκκρεμοτήτων του Αρη, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να προκύψουν νέα προβλήματα για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Στο μεταξύ, το νέο απόκτημα του Ηρακλή, ο Σουηδός επιθετικός Κένεντι Μπακιρτζίογλου, δήλωσε χθες: «Ηρθα να βοηθήσω τον Ηρακλή να ανεβεί κάποια σκαλοπάτια και να φτάσει στους στόχους του. Το Αμβούργο από τη Γερμανία, η Γουέστ Χαμ από την Αγγλία, η Φενερμπαχτσέ, η οποία πίεσε πολύ και τις τελευταίες μέρες μεγάλες ομάδες της Αθήνας προσπάθησαν να ακυρώσουν τη μεταγραφή στον Ηρακλή. Ημουν όμως αποφασισμένος και τελείωσα με τον τελευταίο».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή