Ολοταχώς προς το Γουδί

1' 53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με καταιγιστικό ρυθμό τρέχουν οι εξελίξεις στα θέματα του Παναθηναϊκού. H σύσκεψη όλων των αρμόδιων παραγόντων για το νέο γήπεδο έκλεισε με ευχάριστα μαντάτα, τα νέα από την Αργεντινή για τον Εζεκίελ Γκονζάλες ήταν ελπιδοφόρα, ενώ αυξήθηκαν θεαματικά οι πιθανότητες απόκτησης του Λάκη. H καλή αρχή έγινε με τη σύσκεψη των Ευ. Βενιζέλου, B. Παπανδρέου, Ντ. Μπακογιάννη, με την παρουσία και τεχνοκρατών των αρμόδιων υπηρεσιών. «Στόχος και υποχρέωσή μας είναι να δώσουμε λύση στον Παναθηναϊκό, όπως δόθηκε λύση στον Ολυμπιακό και στην AEK. Θέλουμε αυτή η λύση να μην εμφανισθεί ως προεκλογικό τέχνασμα, αλλά, ει δυνατόν, να νομοθετηθεί από την παρούσα Βουλή. Καταλήξαμε πως η καλύτερη εφικτή λύση είναι η ευρύτερη περιοχή στο Γουδί. Αυτό μας επιτρέπει να απελευθερώσουμε τον χώρο της Λεωφόρου, ο οποίος θα αποδοθεί στους κατοίκους των Αθηνών ως πάρκο», τόνισε ο κ. Βενιζέλος και πρόσθεσε ότι η λύση καλύπτει όλα τα τμήματα του συλλόγου.

Ακριβείς πληροφορίες για τον χώρο δεν δόθηκαν: «Το σημείο που εντοπίσαμε δεν θίγει καθόλου το άλσος Στρατού και το Μητροπολιτικό Πάρκο στο Γουδί ούτε τις λειτουργίες του Δήμου Αθηναίων, δηλαδή κυρίως το Φυτώριο, αλλά και τις άλλες του εγκαταστάσεις. Θα απαιτηθεί η σύμπραξη και η συμφωνία του υπουργού Εθνικής Αμύνης, ο οποίος έχει ιδιαίτερο πολιτικό και υπηρεσιακό ενδιαφέρον και έχει ενημερωθεί επί της αρχής. Εάν κινηθούν οι υπηρεσίες μας με ταχύτητα, μπορεί να εισαχθεί στην παρούσα Βουλή. Οι πέριξ δήμοι δεν έχουν κανένα λόγο ανησυχίας, γιατί δεν θίγεται σε τίποτα το επίπεδο των συνθηκών της ζωής από πλευράς περιβάλλοντος και κυκλοφορίας. Αντιθέτως, θα γίνουν ορισμένες παρεμβάσεις οι οποίες καθιστούν πολύ πιο λειτουργική την περιοχή αυτή, η οποία δεν κατοικείται». H αντίδραση του Παναθηναϊκού ήταν κατ’ αρχάς θετική, αλλά όλοι περιμένουν περισσότερες λεπτομέρειες στην επόμενη συνάντηση με τον υπουργό, που θα γίνει σύντομα.

– Πολύ κοντά στην απόκτηση του επιτελικού χαφ της Ροζάριο, Εζεκίελ Γκονζάλες, είναι οι «πράσινοι». Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι και γίνονται συζητήσεις να αποκτηθεί από τώρα ως δανεικός. O Παναθηναϊκός θεωρείται φαβορί για την απόκτηση του Λάκη αν μείνει ελεύθερος από την AEK.

– Οξύτατη ανακοίνωση κατά της αστυνομίας εξέδωσε η ΠΑΕ με αφορμή την απόφαση να μην επιτραπεί η πώληση εισιτηρίων του αγώνα με τον ΟΦΗ σε ακτίνα… δύο χλμ. από τη Λεωφόρο. H αστυνομία απάντησε ότι αν ανοίξουν τα εκδοτήρια, δεν θα αστυνομεύσει το παιχνίδι!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή