Αποστολές εκτός έδρας για Ολυμπιακό, AEK

Αποστολές εκτός έδρας για Ολυμπιακό, AEK

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H αγωνιστική… υπέρβαση που μπορεί να οδηγήσει στη νίκη -έστω και εκτός βαθμολογικού προγράμματος- είναι το ζητούμενο της AEK και του Ολυμπιακού στις εκτός έδρας αναμετρήσεις τους, με τη Ρόμα και τη Βαλένθια αντίστοιχα.

Στην 9η αγωνιστική της Ευρωλίγκα, η AEK θα δοκιμαστεί από την ασταθή Ρόμα, στην «αιώνια πόλη» (21.40) και παρά τις τρεις απουσίες των Λόλις, Αντιτς και Ταπούτου, ο τεχνικός της «Ενωσης», Φώτης Κατσικάρης, ευελπιστεί ότι η ομάδα του διαθέτει τις προδιαγραφές για να πετύχει την πρώτη νίκη της μακριά από την Αθήνα.

«Η άμυνα είναι το κλειδί του αγώνα. Χρειάζεται να ελέγξουμε τα ριμπάουντ, εξαιτίας της παρουσίας του Γκρίφιθ, που είναι έμπειρος παίκτης», υποστήριξε ο Κατσικάρης για τη «συνταγή» του αγώνα, ενώ οι αναμνήσεις «πλημμυρίζουν» τον Χόρας Τζένκινς, ο οποίος έπαιξε, πέρυσι, στη Ρόμα και την οδήγησε στη συμμετοχή της στην Ευρωλίγκα.

– Δυσκολότερη αποστολή θα έχει θεωρητικά ο Ολυμπιακός στην έδρα της Βαλένθια (21.40), ύστερα από τρεις συνεχόμενες νίκες στην Ευρωλίγκα.

«Εκτός από τους αγώνες που πρέπει να κερδίσουμε στο γήπεδό μας, έχει σημασία και μία εκτός έδρας νίκη, που θα μας δώσει άλλον αέρα», υπογράμμισε ο Ντράγκαν Σάκοτα, που προσπαθεί να τονώσει το ηθικό των παικτών του ύστερα από την ήττα του Αρη, να αποκρούσει τα «βέλη» των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού και να ξεπεράσει τα πολλά νεύρα που έχουν δημιουργηθεί από την ανεπιτυχή ένταξη του Ούντριχ στους «ερυθρολεύκους».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή