ΕΠΙ ΣΚΟΠΟΝ

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ στέλνει τους φιλάθλους που θέλουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα Παναθηναϊκού – ΟΦΗ και δεν είναι μέλη κάποιου «πράσινου» συνδέσμου να αγοράσουν εισιτήρια από τη… Ριζούπολη.

ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ του Ολυμπιακού δηλώνουν ότι θα πάνε οργανωμένοι στα Ανω Λιόσια για τον αγώνα με τον Ακράτητο κι αν τους σταματήσουν τα όργανα της τάξης, θα πουν ότι πάνε στη Χασιά για… παϊδάκια.

ΟΙ εν Αθήναις φίλοι του ΠΑΟΚ αναζητούν τρόπο για να βρεθούν το Σάββατο στο Αιγάλεω, στον κρίσιμο αγώνα με την ομώνυμη ομάδα.

ΜΠΡΟΣΤΑ σ’ αυτό το αλαλούμ, που προήλθε από την έμπνευση του κ. Λιάνη να απαγορεύσει την οργανωμένη παρουσία οπαδών της φιλοξενούμενης ομάδας, πηγές του υπουργείου Δημόσιας Τάξης λένε ότι θα αποσύρουν τους αστυνομικούς από τα γήπεδα, αν διαπιστώσουν την ύπαρξη «αντίπαλων» οπαδών στις εξέδρες.

ΤΟ METPO και με τον τρόπο που ελήφθη, από την αρχή φάνηκε πως δεν μπορεί να είναι εφαρμόσιμο. Διότι δεν μπορούν όλα τα παιχνίδια να προσμετρούνται με τα ίδια σταθμά.

ΓΙ’ AYTO τρέχουν τώρα και τα δύο υπουργεία, Δημόσιας Τάξης και Πολιτισμού, να το… μαζέψουν, έστω κι αν ο κ. Φλωρίδης δήλωσε ότι θα ισχύσει έως το τέλος του πρωταθλήματος.

ΣΙΓΟΥΡΑ υπάρχουν κάποιοι αγώνες, που η μη παρουσία οπαδών της φιλοξενούμενης ομάδος βοηθάει την ομαλότερη διεξαγωγή του παιχνιδιού.

ΟΜΩΣ αυτή θα πρέπει να αποφασίζεται, έπειτα από συζήτηση των ενδιαφερομένων και της αστυνομίας. H οποία θα πρέπει, αφού ζυγίσει την κατάσταση, να δίνει ή όχι το «πράσινο φως».

ΚΑΙ όταν το κάνει, να είναι αμείλικτη προς τους ταραξίες και όχι να τους… χαϊδεύει. Οπως αμείλικτες θα πρέπει να είναι και οι διοικήσεις των ΠΑΕ προς τους οργανωμένους οπαδούς τους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή