Προσωρινή λύση στον Αρη

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης αποφάσισε να αποδεχθεί την αίτηση του Ερασιτεχνικού Αρη, η οποία εκδικάστηκε με τη μορφή του κατεπείγοντος και όρισε νέα προσωρινή διοίκηση στην ΠΑΕ.

Στους επόμενους τέσσερις μήνες, λοιπόν, ο πρόεδρος του Ερασιτεχνικού Νικήτας Ματθαίου και οι κύριοι Σκόρδας, Γραβάνης, Γρανούζης, Καραμανλής, Μπεκιάρης, Παπαδόπουλος θα προσπαθήσουν να δώσουν λύση στα τρέχοντα προβλήματα που απασχολούν την ομάδα.

Η νέα διοίκηση θα ζητήσει σήμερα μία μικρή παράταση από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για να μπορέσει να διευθετήσει τις υποχρεώσεις της, ενώ, όπως τονίσθηκε, την επόμενη εβδομάδα θα δοθούν χρήματα στους παίκτες.

Χθες, κατατέθηκε μία ακόμα προσφυγή, από τον Νίκο Κυζερίδη, ο οποίος ζητάει περίπου 200.000 ευρώ. Από την πλευρά τους οι οργανωμένοι οπαδοί έκλεισαν το δρόμο προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία» και στη συνέχεια έκαναν διαμαρτυρία στο υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή