«Πράσινος» και ο Λουκάς Βύντρα

«Πράσινος» και ο Λουκάς Βύντρα

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«H ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Λουκά Βύντρα», ήταν η ολιγόλογη ανακοίνωση που επισφράγισε την δεύτερη τυπικά μεταγραφή των «πρασίνων» μετά τον Ηλία Κώτσιο αλλά τρίτη στην ουσία, καθώς έχει μεσολαβήσει αυτή του Νιρέν Ντεμπά, που δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα για διαδικαστικούς λόγους. «Ξέρω ότι ήρθα σε ένα μεγάλο σύλλογο και είμαι έτοιμος να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου ώστε να κατακτήσει ο Παναθηναϊκός όλους τους στόχους που έχει θέσει. Θέλω να ευχαριστήσω όλους εκείνους που πίστεψαν σε μένα και θα κάνω τα πάντα για να τους δικαιώσω», ήταν η τυπική δήλωση που έκανε ο νεαρός διεθνής με την Ελπίδων, μόλις υπέγραψε συμβόλαιο για 2,5 + 2 χρόνια. Είναι 23 ετών (γεννημένος στην Τσεχία στις 5-2-81) και εκτός του Πανηλειακού, έχει αγωνιστεί στον Αλμωπό Αριδαίας και στη Βέροια. H μεταγραφή έκλεισε μετά τη δεύτερη συνάντηση του Γιάννη Βαρδινογιάννη με τον Σάκη Σταυρόπουλο με περίπου 200 χιλ. ευρώ, παρόντος και του παίκτη, κατά την οποία ρυθμίστηκαν απλώς κάποια παράπλευρα θέματα, όπως η απόφαση να έλθει άμεσα ο Βύντρα στην Παιανία και τα έμψυχα ανταλλάγματα. Λόγω της άρνησης του Γήττα να δοθεί δανεικός (θέλει να παίξει σε ομάδα της Αθήνας, πιθανώς στην Καλλιθέα), δόθηκαν δανεικοί οι Χρυσάφης και Κουτελιέρης. Ανήκουν στον Παναθηναϊκό και έπαιζαν στον ΟΦΗ και στον Ατρόμητο Περιστερίου αντίστοιχα. Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο να δοθεί δανεικός και ο Κοτσόλης. Χθες το βράδυ έγινε η κοπή της πίτας και ο Γιάννης Βαρδινογιάννης πιθανώς συνεννοήθηκε με τον Νικοπολίδη για το πότε θα γίνει το ραντεβού τους. Ισως γίνει σήμερα. Αν όλα πάνε καλά και ανανεώσει το συμβόλαιό του ο διεθνής τερματοφύλακας, ο Κοτσόλης μάλλον θα πάει στον Πύργο γιατί χρειάζεται παιχνίδια.

– Σήμερα λύνεται το συμβόλαιο του Ντεμπά με τη Λέφσκι.

– Μέχρι αύριο το απόγευμα θα διατίθενται σίγουρα εισιτήρια από τη Θύρα 11 της Λεωφόρου και την Ticket Club. Την Κυριακή δεν είναι σίγουρο ακόμα αν θα λειτουργήσουν εκδοτήρια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή