Εκκαθάριση στο λιμάνι

1' 48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είχε γίνει πια το κόκκινο πανί για την εξέδρα. Στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ αποδοκιμάστηκε έντονα από τους οργανωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού, ασχέτως αν δεν έφερε ευθύνη για τα δύο γκολ που δέχθηκαν οι πρωταθλητές. Και ο Ολεγκ Προτάσοφ αποφάσισε χθες να τον βάλει στο περιθώριο!

Είναι αξιοσημείωτο πως ο Ουκρανός τεχνικός γνωστοποίησε στον Δημήτρη Ελευθερόπουλο πως δεν τον υπολογίζει για τον αγώνα με τον Ακράτητο, ενώ καλά – καλά δεν είχε κοπάσει ο θόρυβος με όσα είπε ο Παρασκευάς Αντζας σε τηλεοπτικό σταθμό της Δράμας. Μιλώντας εκεί, υποστήριξε πως ο Ελευθερόπουλος του εξέφρασε την επιθυμία του να φύγει από τον Ολυμπιακό, καθώς δεν αντέχει το κλίμα στην ομάδα…

Δικαίως μπορεί να ισχυριστεί κάποιος πως τα λόγια του Αντζα ήταν η καλύτερη αφορμή για να προχωρήσει ο Ολεγκ Προτάσοφ στην περιθωριοποίηση του διεθνούς τερματοφύλακα. Πηγές αναφέρουν πως αμέσως μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στη Ριζούπολη, τα… υψηλά κλιμάκια της ομάδας αποφάσισαν να αρχίσουν εδώ και τώρα οι εκκαθαρίσεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα, αρχής γενομένης από τις παλιοσειρές.

Ο Γιώργος Ανατολάκης, λοιπόν, δεν υπολογίζεται για την ενδεκάδα του αγώνα με τον Ακράτητο, καθώς τη θέση του στο κέντρο της άμυνας θα πάρει ο Κωστούλας, ο οποίος θα παίξει με τον Βάλλα.

Ο δε Ελευθερόπουλος θα ήθελε να παίξει την Κυριακή. Ωστόσο, ο Ολεγκ Προτάσοφ τον βάζει στο περιθώριο για άγνωστο χρονικό διάστημα. Επικαλείται την πίεση που υπάρχει από την κερκίδα και τον κίνδυνο να χαλάσει το κλίμα της ομάδας σε περίπτωση που έπαιζε ο Ελευθερόπουλος την Κυριακή. Επαναλαμβάνουμε, πάντως, πως ο διεθνής τερματοφύλακας θα ήθελε να αγωνιστεί. Δεν το έβαζε κάτω, παρά τις αποδοκιμασίες προς το πρόσωπό του. Τώρα, όμως, άλλοι αποφασίζουν για το μέλλον του στην ομάδα…

Την Κυριακή, τερματοφύλακας των «ερυθρόλευκων» θα είναι ξανά ο Φάνης Κατεργιαννάκης. Επίσης, στην αριστερή πτέρυγα θα παίξουν οι Γεωργάτος, Τζόρτζεβιτς, ενώ ο Καφές θα καλύψει το κενό του τραυματία Καρεμπέ.

Στο μεταξύ, το τυπικό μέρος της υπόθεσης της μεταγραφής του Γιάννη Ταραλίδη έκλεισε χθες μετά τη συνάντηση που είχαν στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην Πλατεία Αλεξάνδρας ο αντιπρόεδρος των «ερυθρόλευκων» Γιώργος Λούβαρης με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Πανηλειακός Σάκη Σταυρόπουλο. Μάλιστα, απ’ την ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώθηκε και επίσημα η μεταγραφή του παίκτη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή