Γελοιοποίηση χωρίς προηγούμενο στην AEK

Γελοιοποίηση χωρίς προηγούμενο στην AEK

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ηλθε, είδε και απήλθε από την AEK ο Ντάβιντσον, άθελά του πρωταγωνιστής σε μια τραγελαφική ιστορία που δείχνει ξεκάθαρα την αναρχία που επικρατεί στην ομάδα.

Ο 22χρονος Βραζιλιάνος έγινε παίκτης της AEK για λίγες ώρες και δεν πρόλαβε ούτε τη φανέλα της να φορέσει. Υπέγραψε συμβόλαιο, παρουσιάστηκε επίσημα, έκανε δηλώσεις, προπονήθηκε και μετά πήρε εντολή από τους ανθρώπους της Καλαμαριάς να τα μαζέψει και να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, όπερ και εγένετο χθες το μεσημέρι. H μεταγραφή χάλασε, παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις του Πέτρου Στάθη, γιατί δεν υπήρχε ρευστό προκειμένου να δοθεί άμεσα η προκαταβολή για τη μεταγραφή του και ο Γιάννης Γρανίτσας δεν έβαζε την υπογραφή του στο συμβόλαιο και στις επιταγές. «Εδώ δεν έχουμε φράγκο να δώσουμε στους παίκτες μας, θα κάνουμε και μεταγραφές για να χρεωθεί ξανά η ομάδα; Σας το είχα πει το καλοκαίρι ότι ακριβές μεταγραφές δεν πρόκειται να γίνουν αν δεν υπάρχουν χρήματα. O Λυμπερόπουλος ήταν ο τελευταίος», ήταν το επιχείρημα του προέδρου της ΠΑΕ στην έντονη πίεση του Πέτρου Στάθη και υπογραφές δεν έβαλε τελικά.

Παρότι ο Ντάβιντσον έφυγε, ο κ. Στάθης υποστήριζε ότι θα ξαναμιλούσε με τους παράγοντες της Καλαμαριάς και η μεταγραφή θα κλείσει, έστω και μετ’ εμποδίων. O ίδιος είχε να χειριστεί και το «καυτό» θέμα του Μπάγεβιτς, τον οποίο διαβεβαίωσε για μία ακόμη φορά ότι η διοίκηση θα πάρει όλα τα μέτρα ώστε να περιοριστούν οι εναντίον του αντιδράσεις. H κατάσταση παραμένει τεταμένη και το επόμενο επεισόδιο στο γνωστό (και κακόγουστο πλέον) σίριαλ αναμένεται να παιχθεί αύριο (5 μ.μ.) στη Νεάπολη, στον αγώνα με τον Ιωνικό. Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι βαρύ, ο αντίπαλος σε φόρμα κι έτσι η αποστολή της AEK γίνεται ακόμα πιο δύσκολη.

– Ανθρωπος της AEK φεύγει -λέει- για Βραζιλία προκειμένου να κλείσει τη μεταγραφή του Ζεάν. Ψωμί δεν έχουμε να φάμε, ραπανάκια για την όρεξη…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή