Με «λίφτινγκ» στα A. Λιόσια

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Και επισήμως, ο (…ανέτοιμος ψυχολογικά, σύμφωνα με τον Ολεγκ Προτάσοφ) Δημήτρης Ελευθερόπουλος έμεινε εκτός αποστολής για τον αυριανό αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ακράτητο στα Ανω Λιόσια. Είναι αξιοσημείωτο πως στα δύο προηγούμενα παιχνίδια πρωταθλήματος των δύο ομάδων, ο Ελευθερόπουλος δεν είχε υπερασπιστεί την εστία των «ερυθρολεύκων», λόγω τραυματισμού. Την περίοδο 2001-02, τερματοφύλακας ήταν ο Αγγελος Γεωργίου στην αγχωτική νίκη με 3-2, χάρη σε γκολ του Τζόρτζεβιτς στο 84΄ με σουτ που επιχείρησε με το… κακό του πόδι, το δεξί! Μία νίκη που… έδωσε φιλί ζωής στον τότε προπονητή του Ολυμπιακού Τάκη Λεμονή. Στον περυσινό αγώνα, τερματοφύλακας ήταν ο Φάνης Κατεργιαννάκης. Μία άστοχη έξοδός του έδωσε την ευκαιρία στον Ακράτητο να προηγηθεί, αν και το «φινάλε» βρήκε τους Πειραιώτες νικητές με το εντυπωσιακό 5-2.

Και στον αυριανό αγώνα, κάτω απ’ την εστία θα καθήσει ο Φάνης Κατεργιαννάκης. Οσον αφορά στις υπόλοιπες θέσεις, δεν αναμένονται εκπλήξεις. Στην άμυνα θα παίξουν οι Γεωργάτος (αριστερά), Βάλλας, Κωστούλας (στο κέντρο), Πάντος (δεξιά), στη μεσαία γραμμή οι Καφές, Στολτίδης (αμυντικά χαφ), Τζόρτζεβιτς (αριστερά), Γεωργιάδης (δεξιά) και στην επίθεση οι Ζιοβάνι, Καστίγιο. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μπούτσεκ, Ανατολάκης, Βενετίδης, Μαυρογενίδης, Γκώνιας, Νινιάδης, Κούζμπα και το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Πειραιωτών, Γιάννης Ταραλίδης. Σε ό,τι αφορά στη χθεσινή προπόνηση, ο Κριστιάν Καρεμπέ, ακολούθησε θεραπεία, ενώ παρών ήταν και ο νεοαποκτηθείς Γιάννης Ταραλίδης.

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ Ολυμπιακός, με χθεσινή της ανακοίνωση τόνισε ότι ουδέποτε -και σε κανένα επίπεδο-, υπέβαλε πρόταση για την απόκτηση των Βύντρα και Γκέκα. Βεβαίως, αυτό δεν σημαίνει πως δεν εξετάστηκαν τα ονόματα των δύο παικτών απ’ τους ιθύνοντες της ομάδας…

– Οι «ερυθρόλευκοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Κυριακής με τον Ακράτητο, με την αποψινή προπόνηση που θα αρχίσει στις 6 μ.μ. και στη συνέχεια, οι 19 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Ολεγκ Προτάσοφ θα αποσυρθούν στο ξενοδοχείο. Ενας εξ αυτών θα αποκλειστεί αύριο απ’ την αποστολή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή