ΕΠΙ ΣΚΟΠΟΝ

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αδεν κάνουμε λάθος -και δεν κάνουμε- ο κ. Γιώργος Λιάνης είχε υποσχεθεί ότι έως το τέλος του 2003, ΟΛΕΣ οι ομοσπονδίες θα είχαν πάρει στο σύνολό τους τις επιχορηγήσεις τους.

ΤΟ 2003 πέρασε, ήδη διανύσαμε το πρώτο δεκαπενθήμερο του 2004 και οι περισσότερες περιμένουν να περάσουν από το ταμείο.

ΚΑΠΟΙΕΣ έχουν περάσει, δεν ξέρουμε με ποια κριτήρια έγινε η επιλογή τους, όμως οι υπόλοιπες εισέπραξαν τη… νέα υπόσχεση του κ. υφυπουργού, ότι θα δουν το χρώμα του ευρώ έως το τέλος Ιανουαρίου. Μαζί μ’ αυτές, αθλητές και προπονητές τα οφειλόμενά τους πριμ.

ΔΕέχουμε κανένα λόγο να μην τον πιστέψουν και να τον μην πιστέψουμε, έστω κι αν η προϊστορία των υποσχέσεων του κυρίου Λιάνη δεν συνηγορεί σ’ αυτό.

ΟΜΩΣ ο υφυπουργός δεν έχει άλλα περιθώρια. Διανύουμε προεκλογική περίοδο, η αγωνιστική προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες δεν παίρνει άλλη αναβολή και αν δεν πέσει το χρήμα οι πολιτικοί του αντίπαλοι θα τον… στήσουν στη γωνία.

ΔΙΟΤΙ βοηθάει προεκλογικά να χαρίζεις γη σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, AEK να κάνουν ιδιόκτητα γήπεδα, αλλά και τα άλλα αθλήματα έχουν φιλάθλους, αθλητές, προπονητές, παράγοντες.

ΚΑΙ στο φινάλε αυτά δεν είναι ανώνυμες εταιρείες, αλλά, όσο και να έχει επαγγελματοποιηθεί ο αθλητισμός, είναι αυτός εξακολουθεί να συγκινεί τους ρομαντικούς φιλάθλους. Και δεν είναι λίγοι αυτοί στη χώρα μας.

ΔΥΣΚΟΛΗ λοιπόν η ερχόμενη εβδομάδα για τον κ. Λιάνη. Από τη μία θα πρέπει να βρει λεφτά για να είναι συνεπής, έστω και με καθυστέρηση στην υπόσχεσή του και αφετέρου να δικαιολογήσει το πώς… θα πάρει πίσω τα περίφημα μέτρα του κατά της βίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή