Πίστη για νίκη στο χάντμπολ

Πίστη για νίκη στο χάντμπολ

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προσοχή και επαγρύπνηση ζήτησε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Ουλφ Σέφερτ, εν όψει του αυριανού αγώνα της εθνικής ανδρών με την Εσθονία (15.00, κλειστό Ιλισίων), για την 4η αγωνιστική των προκριματικών του παγκοσμίου πρωταθλήματος χάντμπολ. H ελληνική ομάδα βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου της και θέλει τη νίκη για να παραμείνει στην κορυφή και να ελπίζει σε πρόκριση στα πλέι οφ της διοργάνωσης.

«Χρειάζεται προσοχή. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να επαναπαυτούμε στη νίκη μας στο Ταλίν. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και στο επόμενο ματς. Περιμένουμε ότι ο κόσμος θα ανταποκριθεί στο προσκλητήριο της Εθνικής και θα βρεθεί στο πλευρό μας», σχολίασε ο Σουηδός προπονητής. Προβλήματα δεν υπάρχουν. Οι Αλβανός, Κοκολοδημητράκης και Καφάτος, που ταλαιπωρήθηκαν από αμυγδαλίτιδα, θα δώσουν κανονικά το παρών. Στην αποστολή θα είναι και ο Σανίκης, ωστόσο σύμφωνα με τον γιατρό της Εθνικής, Κώστα Μαναβή, δεν είναι ακόμη έτοιμος να αγωνισθεί.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή