Δίδυμο «φωτιά» Τόρες, Νικολαΐδης

Δίδυμο «φωτιά» Τόρες, Νικολαΐδης

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα ονόματα των Τόρες – Νικολαΐδη βρέθηκαν χθες σε περίοπτη θέση στις σελίδες των ισπανικών εφημερίδων. Το επιθετικό δίδυμο της Ατλέτικο Μαδρίτης οδήγησε τους «ροχιμπλάνκος» στη νίκη επί της Σεβίλλης, στο Βιθέντε Καλντερόν (2-1). H As, μάλιστα, τους χαρακτηρίζει «τρίαινα της Ατλέτικο».

«Είναι ένας παίκτης που παίζει καλά με την πλάτη. O Ελληνας έχει ένα μεγάλο προσόν, είναι δυναμικός στο παιχνίδι του. Δουλεύει συνέχεια στις προπονήσεις και κάνει πολύ καλή δουλειά με τον Φερνάντο Τόρες στην επίθεση», δήλωσε στο site του συλλόγου ο τεχνικός της ομάδας, Γκρεγκόριο Μανθάνο.

Ο Φερνάντο Τόρες είναι ο δεύτερος σκόρερ στο ισπανικό πρωτάθλημα με 12 γκολ, τρία λιγότερα από τον Ρονάλντο που προηγείται. O Νικολαΐδης έχει σκοράρει τέσσερις φορές.

– Ευχαριστημένος στη Λισσαβώνα δηλώνει ο Τάκης Φύσσας. O διεθνής αμυντικός, μιλώντας στον SUPERSPORT FM, δήλωσε ικανοποιημένος από την αντιμετώπιση που είχε από τους Πορτογάλους, ενώ αναφέρθηκε στη συμβολή Ζλάτκο Ζάχοβιτς στο να προσαρμοστεί καλύτερα στο νέο του περιβάλλον.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή