«Πυρά» κατά ΕΛ.ΑΣ. και Προοδευτικής

«Πυρά» κατά ΕΛ.ΑΣ. και Προοδευτικής

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι ανακοινώσεις είχαν την τιμητική τους, χθες, στη Θεσσαλονίκη. H ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ασκεί σκληρή κριτική στην Πολιτεία, με αφορμή την απόφαση του Γιώργου Λιάνη για τις μετακινήσεις και τα όσα συνέβησαν στο γήπεδο του Αιγάλεω, ενώ της ΠΑΕ Αρης καταδικάζει την επίθεση εναντίον του Γιώργου Κολτσίδα και επιτίθεται με βαρύτατες εκφράσεις εναντίον της Προοδευτικής.

Η δυσαρέσκεια, λοιπόν, των ανθρώπων του ΠΑΟΚ εκφράστηκε ανοιχτά τρεις μέρες μετά το παιχνίδι με το Αιγάλεω. Τίθενται εκ προοιμίου αντίθετοι με την απόφαση της απαγόρευσης μετακίνησης φιλάθλων και πιστεύουν πως επιβάλλεται να αναιρεθεί η απόφαση αυτή πολύ σύντομα. Επίσης, θεωρούν απαράδεκτες τις ενέργειες της αστυνομίας και πιστεύουν ότι θίγουν την αξιοπρέπεια του ατόμου, υποβαθμίζουν τον πολιτισμό και τη δημοκρατία, δημιουργούν εντάσεις και προκαλούν το δημόσιο αίσθημα.

Στον Αρη η αντίδραση έχει επίκεντρο την Προοδευτική. Οι «κίτρινοι» κάνουν λόγο για ζούγκλα που συνήθως συναντούν στον Κορυδαλλό, ενώ όσον αφορά στο επεισόδιο με τον Γιώργο Κολτσίδα, γίνεται λόγος για αήθη, δειλή και άνανδρη επίθεση, χωρίς, ωστόσο, να κατονομάζονται τα πρόσωπα που πρωταγωνίστησαν στην επίθεση σε βάρος του αμυντικού. O ίδιος, πάντως, υπέβαλε μήνυση κατ’ αγνώστων.

Εν τω μεταξύ, όπως αναμενόταν, χθες, ανακοινώθηκε το «διαζύγιο» με τον Ολε Σκόμποε, μετά τη συνάντηση που είχε ο Δανός με τη διοίκηση. Τη θέση του παίρνει ο Γιάννης Μιχαλήτσος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή