Πληγωμένη αλλά ζωντανή

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βαθιά ανάσα για όλους είναι η νίκη επί του Ιωνικού, που κρατά «ζωντανή» την AEK στο κυνήγι της τρίτης θέσης. Μετά το επεισόδιο που προκάλεσαν την Παρασκευή το βράδυ «φίλαθλοι» στο εστιατόριο του Μπάγεβιτς στη N. Ερυθραία, πολλοί περίμεναν τα χειρότερα στη Νεάπολη, αλλά ευτυχώς πέρα από τις συνηθισμένες αποδοκιμασίες, η κατάσταση έμεινε ελεγχόμενη. O Ντούσκο δήλωσε ότι περιμένει να κλείσει σύντομα το θέμα, χωρίς να πει κάτι παραπάνω για το πώς θα γίνει αυτό. Μπορεί η AEK να βρήκε ηθικό πριν από τα δύσκολα παιχνίδια με Ηρακλή και Παναθηναϊκό, αλλά χάνει για ένα μήνα τον Γεωργέα (θλάση στους κοιλιακούς), ενώ ελαφριά θλάση στους προσαγωγούς έπαθε και ο Μόρας. Αν δεν παίξει με τον Ηρακλή, υπάρχει πρόβλημα γιατί οι Καψής, Αμπονσά δεν είναι ακόμα απολύτως έτοιμοι.

– O Βόλφγκανγκ Γκάιγκερ, σκάουτερ του Αννόβερο, βρίσκεται στην Αθήνα με πρόσκληση της ΠΑΕ και εξετάζει κάποιες περιπτώσεις παικτών της AEK που μπορεί να ενδιαφέρουν την ομάδα του.

– Με ανακοίνωσή της, η AEK ευχαρίστησε την ΠΑΕ Ιωνικός για την άψογη φιλοξενία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή