Γκρέμισαν το ένα γεφύρι

2' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από την Αρτα κατάγεται ο Αντώνης Νικοπολίδης και ξέρει από… γεφύρια. Στη χθεσινή συνάντηση, το πρώτο γεφύρι… γκρεμίστηκε από το βάρος των 200 χιλ. ευρώ ετησίως της διαφοράς και οι δύο πλευρές θα χρειαστούν κι άλλη προσπάθεια για να το χτίσουν. «Ολες οι διαφορές γεφυρώνονται», ήταν η λακωνική δήλωση του μάνατζερ του διεθνούς τερματοφύλακα, Νίκου Λυράκη, με την οποία κρατά ανοικτό το θέμα. H διαφορά δεν προέκυψε ως προς το χρονικό εύρος (τριετές) του νέου συμβολαίου αλλά στο οικονομικό. O Παναθηναϊκός προσέφερε 400 χιλ. ευρώ ετησίως και τη δυνατότητα μεταγραφής χωρίς αντάλλαγμα αν δεχθεί ικανοποιητική πρόταση από το εξωτερικό, ενώ ο Νικοπολίδης ζήτησε 600 χιλ. ευρώ το χρόνο. H διαφορά δεν είναι ούτε μικρή ούτε μεγάλη και είναι πιθανό η χρυσή τομή να βρεθεί κάπου στη μέση, δηλαδή στα 500 χιλ. ευρώ ετησίως.

Εντυπωσιακό στοιχείο της ιστορίας είναι ότι για πρώτη φορά η ΠΑΕ γνωστοποίησε επισήμως μια πρότασή της: «O πρόεδρος και ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κ. Αργύρης Μήτσου και Βέλιμιρ Ζάετς συναντήθηκαν σήμερα με τον Αντώνη Νικοπολίδη, με αντικείμενο την ανανέωση της συνεργασίας τους. H πρόταση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ήταν για 3ετή διάρκεια με αποδοχές 1.200.000 ευρώ. Στην πρόταση περιλαμβανόταν σαφής δέσμευση του Παναθηναϊκού να συναινέσει στη μετακίνηση του παίκτη χωρίς ανταλλάγματα μετά τον Ιούνιο του 2004, εάν αυτός είχε πρόταση από ομάδα του εξωτερικού».

– O Εζεκιέλ Γκονζάλες της Ροζάριο Σεντράλ διατηρεί ελαφρύ προβάδισμα για τη θέση του ξένου μέσου. O Ντεμπά ξεκίνησε προπονήσεις στην Παιανία. Με αρκετές αλλαγές αναμένεται να εμφανισθεί η ομάδα αύριο στο Ηράκλειο, στη ρεβάνς του 1-0 επί του ΟΦΗ για το Κύπελλο.

– Θέμα ηθικής τάξης επικαλείται ο Αργύρης Μήτσου, με επιστολή του στον πρόεδρο της EEA, K. Παπαλάκη. Σημείο τριβής είναι οι δηλώσεις του κ. Βενιζέλου περί «υποστήριξης» και «σωτηρίας» της ΠΑΕ Αρης. «Εάν ισχύουν οι δηλώσεις αυτές, δημιουργείται μείζον θέμα με ποιο τρόπο η επιτροπή της οποίας εσείς προεδρεύετε έχει σώσει τον Αρη. Το ζήτημα αφορά όλες τις ΠΑΕ και τη γνησιότητα του συνόλου του επαγγελματικού πρωταθλήματος, γιατί αν υπάρχουν ομάδες που σώζονται, υπάρχουν και ομάδες που χάνονται», τονίζεται μεταξύ άλλων.

– «Υπάρχουν προτάσεις που στηρίζουμε και έχω αναθέσει στις υπηρεσίες των Επιτελείων της Εθνικής Αμυνας να εξετάσουν θετικά το θέμα, ώστε να δώσουμε θετική λύση στους φίλους του Παναθηναϊκού εδώ στην Αθήνα και να αποκτήσουν το δικό τους σπίτι, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. H επιδίωξή μας είναι να τελειώσει το θέμα πριν από τις εκλογές», δήλωσε ο Γιάννος Παπαντωνίου, σχετικά με την έκταση που ανήκει στο υπουργείο του και προορίζεται για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή