Νίκη, διαφορά, πρόκριση

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το πέντε στα πέντε θα επιδιώξει να κάνει σήμερα η εθνική ανδρών κόντρα στη Λιθουανία (18.30, Ιλίσια) και παράλληλα να «κλειδώσει» την πρόκριση για τα πλέι οφ του παγκοσμίου πρωταθλήματος χάντμπολ. Εκτός από τη νίκη, οι παίκτες του Ουλφ Σέφερτ στοχεύουν και στη διαφορά, ώστε να μην πάνε με άγχος στο τελευταίο παιχνίδι του ομίλου, στο Κάουνας.

«Πρώτος στόχος είναι η νίκη. Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Θέλουμε να έρθει ο κόσμος κοντά μας για άλλη μία φορά, όπως το έκανε στο ματς με την Εσθονία, για να δώσει δύναμη, πνοή και ενέργεια στους παίκτες», δήλωσε ο Σουηδός ομοσπονδιακός τεχνικός, ο οποίος θα έχει στη διάθεσή του Αλβανό και Σανίκη, που ξεπέρασαν τα προβλήματά τους.

– H Γκογκ Γκούντμε από τη Δανία θα είναι η αντίπαλος της Αναγέννησης Αρτας, στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Γυναικών. «Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό», δήλωσε ο Ρώσος προπονητής της Αναγέννησης, Μιχαήλ Αξένοφ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή