ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ: Τριάντα δύο κράτη πήραν απευθείας την πρόκριση για τους αγώνες ορεινής ποδηλασίας των Ολυμπιακών της Αθήνας. Στα κράτη αυτά δεν περιλαμβάνεται η Ελλάς, η οποία, πάντως, αναμένεται να πάρει τον Ιούνιο κάρτα «ελεύθερης συμμετοχής» (μαζί με άλλες δύο χώρες), διότι ο Μανώλης Κωτούλας βρισκόταν πολύ κοντά στην πρώτη 50άδα, κάτι που του επιτρέπει να ελπίζει ότι θα είναι παρών στο μεγάλο ραντεβού.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Στο Ελ Πάσο θα αγωνίζεται για τους επόμενους έξι μήνες ο Ξενοφών Γήτας.

ΑΙΓΑΛΕΩ: Κοινή συναινέσει λύθηκε το συμβόλαιο του Γιώργου Φωτάκη με το «Σίτι».

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: 14.45 Θύελλα Π. – Αγ. Δημήτριος, Κιλκισιακός – Λεωνίδιο, Χαλκίδα – Καβάλα, Καστοριά – Βύζας, Αγροτικός Αστ. – Μαρκό, Αχαρναϊκός – Δόξα Δρ., Βέροια – Λύκοι, Ρόδος – Ατσαλένιος, Θρασύβουλος – Ποντιακός, Λάρισα – Ηλυσιακός.

ΤΕΝΙΣ: Στους προημιτελικούς του τουρνουά 10.000 δολαρίων του Ελ Σαλβαδόρ σταμάτησε ο Σόλων Πέππας. Ηττήθη με 3-6, 3-6 από τον Αργεντινό Ντουμπούλ.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Με τα παιχνίδια Φιλαθλητικός – Ελπίδες Δρ. (17.00) και Μακεδονικός – M. Αλέξανδρος Γιαννιτσών (17.30) ολοκληρώνεται σήμερα η 13η αγωνιστική της A1 γυναικών.

ΝΤΟΠΙΝΓΚ: Το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο της Βραζιλίας απάλλαξε την πρωταθλήτρια του μήκους Μάουρεν Μάζι από την κατηγορία της χρήσης απαγορευμένων ουσιών. Τον περασμένο Μάιο, σε έλεγχο ντόπινγκ διαπιστώθηκε ότι η Μάζι έκανε χρήση της απαγορευμένης ουσίας κλοστεμπόλ, την οποία ισχυρίστηκε ότι περιείχε κρέμα που χρησιμοποίησε για αποτρίχωση. H ομοσπονδία της Βραζιλίας θα στείλει την απόφαση του δικαστηρίου στην IAAF, η οποία θα αποφασίσει αν θα την κάνει αποδεκτή ή όχι. Μέχρι την τελική απόφαση της διεθνούς ομοσπονδίας, η Μάζι θα μείνει εκτός αγώνων.

ΛΑΤΣΙΟ: Στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας προκρίθηκε η Λάτσιο. Αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Πάρμα, ένα αποτέλεσμα που σε συνδυασμό με τη νίκη της με 2-0 στο πρώτο παιχνίδι, της έδωσε το «εισιτήριο».

ΚΑΜΕΡΟΥΝ: Με ολόσωμη εμφάνιση θα αγωνιστεί το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας στο Κόπα Αφρικα. Οι «αδάμαστοι λέοντες» θα φορούν ελαστική φόρμα αντί για το παραδοσιακό «σορτσάκι – μπλουζάκι» που χρησιμοποιούν όλες οι ομάδες. H στολή θυμίζει αρκετά την περιβολή που έχουν λανσάρει οι αθλητές του στίβου αλλά και της άρσης βαρών. Σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία, αυτός ο νεωτερισμός έγινε για να διευκολυνθεί η κίνηση των ποδοσφαιριστών μέσα στο γήπεδο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή