ΕΠΙ ΣΚΟΠΟΝ

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H ΔΙΟΙΚΗΣΗ του Ολυμπιακού δεν έδειξε μόνο την αχαριστία της στον Δημήτρη Ελευθερόπουλο. Αποκάλυψε και τις άνανδρες μεθοδεύσεις που σχεδίασε για να πετύχει την απομάκρυνσή του. Και κρίμα που ο Προτάσοφ δέχθηκε να γίνει ο εκφραστής αυτού του σχεδίου.

ΔΙΟΤΙ ήταν αυτός που… πιστός στις εντολές των οργανωμένων οπαδών του Σωκράτη Κόκκαλη, έθεσε στο περιθώριο τον παίκτη, για ψυχολογικούς λόγους, τους οποίους διαπίστωσε ο ίδιος ο Ουκρανός προπονητής!

Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ του Ολυμπιακού είναι το πρώτο θύμα αυτής της περίφημης τριμελούς επιτροπής, που ως «η φωνή του κυρίου» δίνει στην εξέδρα την «γραμμή», αυτή το κάνει σύνθημα και η διοίκηση, πιστή στο γνωμικό «οργή λαού, φωνή Θεού», υλοποιεί τις… απαιτήσεις του κόσμου.

ΤΗ μεθόδευση αυτήν την είχαμε επισημάνει από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η σύνθεση αυτής της επιτροπής, με την παρουσία σ’ αυτήν εκπροσώπου της «Θύρας 7».

ΔΙΚΑΙΩΜΑ κάθε διοίκησης να αποφασίζει ποιον προπονητή θέλει, πόσα λεφτά θα ξοδέψει για μεταγραφές και ποιους παίκτες θα κρατήσει ή θα λύσει τα συμβόλαιά τους. Φυσικά πάντα σε συνεργασία με τον καθ’ ύλην αρμόδιο προπονητή.

ΣΤΗπερίπτωση του Ολυμπιακού, αλλά και του Παναθηναϊκού με τον Νικοπολίδη, η παραπάνω παράγραφος μοιάζει με ανέκδοτο. Οχι διότι δεν αναγνωρίζουμε στις διοικήσεις των δύο αυτών ΠΑΕ να κάνουν κουμάντο στο ταμείο τους, αλλά δεν μπορούν να υποδεικνύουν στον κόσμο ότι υπεύθυνοι για τα διαφαινόμενα διαζύγια είναι οι ποδοσφαιριστές.

ΟΙ ΔΥΟ περιπτώσεις, μπορεί να είχαν διαφορετική προσέγγιση, ο στόχος όμως ήταν ο ίδιος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή