H σκυτάλη σε Παναθηναϊκό και AEK

H σκυτάλη σε Παναθηναϊκό και AEK

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με το τιμόνι του να έχει μπει στη θέση του «αυτόματου πιλότου», ο Παναθηναϊκός υποδέχεται σήμερα (19.10) τη Μακάμπι στο κλειστό των Πατησίων και αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες της αναμέτρησης, δηλώνει έτοιμος να φτάσει στην έκτη, ευρωπαϊκή νίκη του και να μειώσει στον ένα πόντο τη βαθμολογική διαφορά του από την πρωταθλήτρια του Ισραήλ. Το σερί των καλών εμφανίσεων του Παναθηναϊκού αναμένεται να προκαλέσει κοσμοσυρροή στο κλειστό του Σπόρτιγκ.

«Στοίχημα» με τον εαυτό του για νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στη Μακάμπι έχει βάλει ο Αριελ Μακ Ντόναλντ, επειδή στα τρία τελευταία χρόνια που παίζει στην ομάδα του «τριφυλλιού» δεν έχει καταφέρει να φύγει νικητής από τις τρεις αναμετρήσεις με την προηγούμενη ομάδα του.

«Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο» λέει η AEK, που θα παίξει στην έδρα της με την Τσιμπόνα (21.10) και αν νικήσει τους Κροάτες, θα αυξήσει τις ελπίδες κατάκτησης τουλάχιστον της 5ης θέσης, που θα προσφέρει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή