Ηρακλής παντός καιρού στους «8» του κυπέλλου

Ηρακλής παντός καιρού στους «8» του κυπέλλου

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το ντέρμπι κυπέλλου της Θεσσαλονίκης έγινε (τελικά) υγιεινός περίπατος. O Ηρακλής αγνοώντας την λευκή ισοπαλία της Πολίχνης, φιλοδώρησε με δύο γκολ τον Αρη (2-0), στο «γήπεδο – αγρό» της Καλαμαριάς και πήρε εύκολα την πρόκριση. O «Γηραιός» έγινε η πέμπτη ομάδα που πέρασε στα προημιτελικά του θεσμού, χάρη στα γρήγορα γκολ των Μαχλά (13΄) και Νεμπεγλέρα (19΄).

ΑΡΗΣ: Γκίτκος, Κυζερίδης, Μαλλούς (66΄ Σερέτης), Κολτσίδας, Καραλιόπουλος (45΄ Βαγγέλη), Λαζανάς, Διγκόζης, Νικολαΐδης, Κούσας, Φρατζέσκος (61΄ Παντελίδης), Παπαδόπουλος.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Αμπάρης, Δρούγας, Ιωάννου, Κατσαμπής, Σνάουτσερ, Πουρσανίδης, Νεμπεγλέρας, Μουράτι, Μίετσελ (84΄ K. Καπετάνος), Μαχλάς (80΄ Π. Καπετένος), Φοφόνκα.

– Μεταγραφική κίνηση αναμένεται να κάνει τις επόμενες ημέρες ο ΠΑΟΚ. O «Δικέφαλος του Βορρά» πρόκειται να καταθέσει επίσημη πρόταση στην Προοδευτική για την απόκτηση του Πάρη Ανδράλα. H οικονομική προσφορά θα φθάνει τα 30.000 ευρώ, όσα είναι τα χρήματα τα οποία οφείλει η ομάδα του Κορυδαλλού στον ποδοσφαιριστή. Ωστόσο, οι «βυσσινί» θέλουν να κρατήσουν τον Ανδράλα στο ρόστερ τους μέχρι την Κυριακή, για να τον χρησιμοποιήσουν στο δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Αντίθετα, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν θα κινηθούν στην απόκτηση του Χρήστου Λαμπάκη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή