Χλωμή πρόκριση ΠΑΟ χωρίς Νικοπολίδη…

Χλωμή πρόκριση ΠΑΟ χωρίς Νικοπολίδη…

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πιο πολύ θόρυβο προκάλεσε η χρησιμοποίηση του Χαλκιά αντί του Νικοπολίδη, παρά το 1-1 που πήρε χωρίς ιδιαίτερο άγχος ο Παναθηναϊκός από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, σφραγίζοντας την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου. «Είχα αποφασίσει να παίξει ο Χαλκιάς γιατί έπρεπε να πάρει χρόνο συμμετοχής. Δεν έχει καμία σχέση με τις συζητήσεις του Νικοπολίδη», ήταν η εξήγηση του Σουμ και μάλλον έχει δίκιο, αφού δεν προκύπτει από κάπου ανάμειξη της διοίκησης.

«Παίξαμε όπως έπρεπε για να περάσουμε. O ΟΦΗ ήταν σήμερα ισάξιος αντίπαλος», πρόσθεσε ο Σουμ, ο οποίος είδε την ομάδα του να δείχνει ξανά οργανωτικές και επιθετικές αδυναμίες. Οι ευκαιρίες των Παπαδόπουλου, Κωνσταντίνου και Ζουτάουτας πήγαν χαμένες στο α΄ μέρος και το γκολ ήλθε πάλι από έναν μέσο, τον Μπασινά, ύστερα από σέντρα – ασίστ του Σαπάνη στο 54΄. Παρά την υπεροχή του, ο ΟΦΗ απείλησε μόνο με τον Σοάρες στο 26΄ και όταν ισοφάρισε με τον Μπικόφσκι στο 67΄, πίεσε για ένα δεκάλεπτο, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. O Παναθηναϊκός κράτησε καλά και παραλίγο να πάρει τη νίκη με τον Σαπάνη στο 80΄. «Είχαμε δύσκολη αποστολή απέναντι σ’ ένα μεγάλο αντίπαλο. O ΟΦΗ είναι σε ανοδική τροχιά», δήλωσε ο Φοιρός.

ΟΦΗ: Χανιωτάκης, Μπελεβώνης, Αδάμος, Σταυρακάκης, Σοάρες, Κολιτσιδάκης (82΄ Νεοφύτου), Κουτσουρές, Μπικόφσκι, Ντεγιάνοφ, Τριανταφύλλου (67΄ Αλεξ), Τομάς.

ΠΑΟ: Χαλκιάς, Χένρικσεν, Μορίς, Μινχ, Γκούμας, Παπαδόπουλος, Ζουτάουτας, Κωνσταντίνου (76΄ Κωνσταντινίδης) Μπασινάς, Σαπάνης (88΄ Κώτσιος), Μικάελσεν.

– Επεισόδια κατά των αστυνομικών προκάλεσαν οι οπαδοί του ΟΦΗ.

– «Δεν έχουμε κάτι νεότερο. O Εζεκιέλ θα ήθελε πολύ να έλθει στην Αθήνα και πιστεύουμε ότι θα έλθει. Το θέλει πολύ γιατί ο Παναθηναϊκός είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης», δήλωσε στον Champions 89,2 ο μάνατζερ του Γκονζάλες, Αλμπέρτο Γκονζάλες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή