Βόμβα (και) με Ανρί από τη Ρεάλ

Βόμβα (και) με Ανρί από τη Ρεάλ

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O γαλαξίας αστέρων αναμένεται να εμπλουτιστεί στη Ρεάλ. Και όπως αποκαλύπτουν οι ισπανικές εφημερίδες, ένα από τα μεγαλύτερα αυτήν την περίοδο αστέρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, ο Τιερί Ανρί, ετοιμάζεται να μετακομίσει από το Λονδίνο στη Μαδρίτη.

Οπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Marca, Ρεάλ και Αρσεναλ διαπραγματεύονται τη μεταγραφή του Γάλλου επιθετικού. Οι Ισπανοί υποστηρίζουν ότι ο αντιπρόεδρος των «κανονιέρηδων» Ντέιβιντ Στέιν ταξίδεψε την προηγούμενη εβδομάδα στη Σεβίλλη και συναντήθηκε με εκπροσώπους της «βασίλισσας». Παράλληλα, ο Ανρί φέρεται να έχει ζητήσει από τον τεχνικό του, Αρσέν Βενγκέρ, άδεια μιας εβδομάδας, για να βρεθεί ο ίδιος στην Ισπανία και να συζητήσει το οικονομικό μέρος της συμφωνίας.

Το ενδιαφέρον των Μαδριλένων χρονολογείται λίγους μήνες πριν, όταν ο πρόεδρός τους Φλορεντίνο Πέρεθ είχε «φωτογραφήσει» τον Τιερί Ανρί δηλώνοντας πως η ομάδα του θα αποκτήσει φέτος έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της Γηραιάς Ηπείρου. Αν πραγματοποιηθεί αυτή μεταγραφή, η Ρεάλ θα κάνει… αχτύπητη την επιθετική γραμμή της έως ότου ο Ρονάλντο επιστρέψει στην Ιντερ, όπως φημολογείται τον τελευταίο καιρό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή