Πίτα με μηνύματα αντί για το φλουρί

Πίτα με μηνύματα αντί για το φλουρί

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H κοπή μιας πίτας σπανίως παρουσιάζει ενδιαφέρον. Ομως η σημερινή εκδήλωση της κοπής της πίτας του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού, σε αθηναϊκό ξενοδοχείο, έχει ξεχωριστή σημασία, καθώς όλοι περιμένουν να δουν αν θα δώσει το «παρών» -όπως και τα προηγούμενα χρόνια- ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σωκράτης Κόκκαλης. Από το περιβάλλον του διαρρέει πως είναι απογοητευμένος τις τελευταίες εβδομάδες απ’ την παρουσία της ομάδας και επιλέγει να παρακολουθεί τα δρώμενα από μακριά, στέλνοντας με τον τρόπο αυτό μήνυμα προς το ποδοσφαιρικό τμήμα. Αν λάμψει σήμερα διά της απουσίας του, σίγουρα θα είναι ένα ακόμη στοιχείο που θα έρθει να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες που βγαίνουν από το περιβάλλον του προέδρου του Ολυμπιακού.

Οσον αφορά στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, δυστυχώς για τον Ολυμπιακό, δεν διαψεύστηκε το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, το οποίο λίγη ώρα μετά τον τραυματισμό του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς στο παιχνίδι κυπέλλου της Ξάνθης, έκανε λόγο για απουσία περίπου τριών εβδομάδων. H μαγνητική τομογραφία που έκανε χθες ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων» επιβεβαίωσε την αρχική πρόβλεψη. Διαπιστώθηκε, λοιπόν, ότι έχει υποστεί ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου και θα μείνει εκτός αγωνιστικών δραστηριοτήτων, τουλάχιστον για τρεις εβδομάδες. Ξεκίνησε ήδη θεραπεία και μάλιστα του τοποθετήθηκε ειδικός νάρθηκας. Τη θέση του στην ενδεκάδα του εντός έδρας αγώνα της Κυριακής με την Προοδευτική (θα αρχίσει στις 7 μ.μ.) θα πάρει ο Γρηγόρης Γεωργάτος, η απόκτηση του οποίου στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο αποδεικνύεται… χρυσάφι. Οσον αφορά στα σχέδια του Ολεγκ Προτάσοφ για το κυριακάτικο παιχνίδι με την ομάδα του Κορυδαλλού, προσανατολίζεται να επαναφέρει το… αγαπημένο του σύστημα 4-4-2 αντί του 3-5-2 που χρησιμοποίησε στην Ξάνθη. Τη θέση τους στην ενδεκάδα κινδυνεύουν να χάσουν οι Ανατολάκης και Μαυρογενίδης, για να παίξουν από την αρχή οι Πάντος, Γεωργιάδης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή