Καπνός χωρίς φωτιά στην AEK

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πολύ γρήγορα έφυγε το πόδι από το γκάζι και κόλλησε στο φρένο, μετά τις απανωτές διαψεύσεις σχεδόν όλων των επιχειρηματιών που το όνομά τους ενεπλάκη στην προσπάθεια του Ντέμη Νικολαΐδη να αγοράσει την ΑΕΚ.

Μετά τους κ. Σάλα, Μελισσανίδη, Σαραντίτη, σειρά να προχωρήσει σε κατηγορηματικές διαψεύσεις είχε ο κ. Κώστας Πηλαδάκης, μεγαλομέτοχος του Ηλυσιακού και ιδιοκτήτης της αλυσίδας καταστημάτων VirgiMegastores. Από τα ονόματα που είχαν ακουστεί, ο μόνος επιχειρηματίας που παραδέχθηκε κάτι είναι ο κ. Γρηγόρης Σαράντης, πρώην μεγαλομέτοχος του Λεωνιδίου και ιδιοκτήτης εταιρείας καλλυντικών εισηγμένης στο Χρηματιστήριο. Τουλάχιστον, αυτός δήλωσε ότι παλαιότερα είχε κάνει μια επαφή με τον Ντέμη γιατί είναι οπαδός της AEK, αλλά δεν προχώρησε η ιστορία.

Από την πλευρά του Νικολαΐδη δεν υπάρχει επίσημη τοποθέτηση. Το μόνο που λένε άτομα του περιβάλλοντός του είναι ότι μέχρι το τέλος του μηνός θα κάνει την πρότασή του στην ENIC.

– Μάλλον εκτός μάχης θα μείνει ο Καψής για το παιχνίδι με τον Ηρακλή. Παραμένουν οι ενοχλήσεις και δεν θέλει να ρισκάρει. Αντίθετα, ο Αμπονσά νιώθει καλύτερα και είναι πιθανό να τον χρησιμοποιήσει ο Μπάγεβιτς στο κέντρο της άμυνας μαζί με τον Κατσουράνη ή τον Κωστένογλου. Λόγω των κακών καιρικών συνθηκών, η προπόνηση έγινε σε κλειστό χώρο.

– Δεν έχει κλείσει ακόμη το θέμα της χρηματοδότησης του νέου γηπέδου από γερμανικές τράπεζες και υπολογίζεται ότι η έναρξη των έργων θα καθυστερήσει.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή