O κ. Σεβαστής εξακολουθεί να… στηρίζει

O κ. Σεβαστής εξακολουθεί να… στηρίζει

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Θα στηρίξουμε κάθε ενέργεια της Ενωσης Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ Πειραιά, προκειμένου να βρεθεί λύση. Είμαστε κοντά στην ΕΑΣ και στους συλλόγους. Ζητάμε από την κυβέρνηση να υλοποιήσει την γραπτή δέσμευσή της», λέει ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Βασίλης Σεβαστής, ο οποίος, σημειωτέον, είναι υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ.

– Νομίζω, πάντως, ότι αυτό δεν είναι αρκετό. Ισως απαιτούνται πιο δυναμικές ενέργειες…

– Τι να κάνουμε; Επανάσταση; Παλεύουμε, διαμαρτυρόμαστε, έχουμε εκδώσει τόσες ανακοινώσεις για το θέμα».

– H ΕΑΣ σκοπεύει να πραγματοποιήσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Πολιτισμού. Εσείς, ο ΣΕΓΑΣ, τι θα κάνετε;

– Οπως προανέφερα, θα στηρίξουμε κάθε ενέργεια της ΕΑΣ. H κυβέρνηση είναι έκθετη. Γι’ αυτό απαιτούμε να υλοποιήσει τη γραπτή δέσμευσή της, βάσει της οποίας στην EOE ψήφισα «ναι». Βασιζόμουν στην έγγραφη διαβεβαίωση του κ. Καρτάλη ότι η Διυπουργική Επιτροπή αποφάσισε να καλυφθούν πλήρως οι ανάγκες του ΣΕΓΑΣ και των σωματείων και ότι στην EOE θα περιέλθουν υποδομές που θα αντισταθμίζουν τη μεταφορά της χρήσης του σταδίου».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή