2004: στον πρώτο όμιλο οι γυναίκες

2004: στον πρώτο όμιλο οι γυναίκες

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στον πρώτο όμιλο του ολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ κληρώθηκε η εθνική ομάδα γυναικών, με αντιπάλους τη Βραζιλία, την Αυστραλία, τη Ρωσία, την Ιαπωνία και τη Νιγηρία. Στον β΄ όμιλο κληρώθηκαν οι ΗΠΑ, η Κίνα, η Ισπανία, η Τσεχία, η Κορέα και η Νέα Ζηλανδία. Το ολυμπιακό τουρνουά θα αρχίσει στις 14 Αυγούστου και θα ολοκληρωθεί στις 28 του ίδιου μήνα.

– Υπέρ της μόνιμης διοργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων στη γενέτειρά τους τάχθηκε ο πρόεδρος της FIBA Europe Γιώργος Βασιλακόπουλος, με αφορμή την κλήρωση του ολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ γυναικών. O κ. Βασιλακόπουλος επανέλαβε την αντίθεσή του στην ανάληψη των Ολυμπιακών Αγώνων που θα γίνουν τον ερχόμενο Αύγουστο στην Αθήνα και προτίμησε να μην αναλύσει τους λόγους της αταλάντευτης διαφωνίας του, τα τελευταία χρόνια, αλλά παρούσης της προέδρου του οργανισμού «Αθήνα 2004», έκανε τρεις ενδιαφέρουσες προτάσεις:

«Οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα πρέπει να μείνουν μόνιμα στην Ελλάδα. Θεωρώ ότι οι Αγώνες θα πρέπει να γίνονται στον ευρύτερο χώρο της Ολυμπίας, εκεί δηλαδή όπου θα πρέπει να φιλοξενούνται δύο ακόμη μεγάλα γεγονότα και συγκεκριμένα, η σύγκληση της ΔΟΕ για την επιλογή της πόλης που θα ανακοινώνει που θα διοργανώνει Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς και οι εκλογές για το προεδρείο της ΔΟΕ», είπε ο κ. Βασιλακόπουλος.

– H διοίκηση της KAE Ηρακλής υλοποίησε την προειδοποίησή της προς τον Αρη για τη μερική έξωσή του από το Ιβανώφειο και χθες το πρωί, οι παίκτες και ο προπονητής του Αρη, Τσαρλς Μπάρτον, βρήκαν κλειστές τις πόρτες του γηπέδου, αλλά σήμερα θα υποδεχθούν στο Ιβανώφειο (18.45) την Μπάμπεργκ για τη 13η αγωνιστική της FEL. To Περιστέρι θα φιλοξενήσει την ουραγό τού β΄ ομίλου Ρασίνγκ Παρί (19.00), ενώ το Μαρούσι θα παίξει στην έδρα του με τη Νανσί.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή