Αλλαξε ισορροπίες η νίκη του ΠΑΟΚ

Αλλαξε ισορροπίες η νίκη του ΠΑΟΚ

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κι εκεί που όλα έδειχναν να έχουν τελειώσει, η νίκη του ΠΑΟΚ επί του δυνατού Ηρακλή (3-1) έφερε τα… πάνω – κάτω στο πρωτάθλημα της A1 βόλεϊ ανδρών, καθώς ενδέχεται να αλλάξουν τα ζευγάρια των πλέι οφ. Τώρα ο Παναθηναϊκός «φλερτάρει» με τη 2η θέση, καθώς έχει έναν αγώνα λιγότερο (με την ΕΑΠ) και με νίκη θα περάσει δεύτερος, αφού στις αναμετρήσεις με τους «κυανόλευκους» υπερτερεί στους πόντους. O πρωτοπόρος Ολυμπιακός δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα και νίκησε την Ορεστιάδα με 3 – 1.

Εξαιτίας των καιρικών συνθηκών δεν διεξήχθη ο αγώνας Εθνικός Αλ. – Παγκράτι, αφού η ομάδα της Αθήνας δεν κατάφερε να μεταβεί στην ακριτική πόλη. Το γεγονός αυτό δίχασε τα σωματεία της A1 και κάποια από αυτά ζητούν να τιμωρηθεί το Παγκράτι, καθώς με τις ίδιες συνθήκες η Ορεστιάδα κατάφερε και κατέβηκε στην Αθήνα. Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 18ης αγωνιστικής: Αρης – AEK 1-3, AE Νίκαια – Παναθηναϊκός 0-3, EA Πατρών – Ρέθυμνο 2-3. H βαθμολογία: Ολυμπιακός 47 (17 αγ.), Ηρακλής 41, Παναθηναϊκός 38 (17), ΠΑΟΚ 36, Παγκράτι 25 (17), Εθνικός Αλ. 23 (17), EA Πατρών 22 (15), Ορεστιάδα 22 (17), Νίκαια, Ρέθυμνο 17, Αρης 14, AEK 10.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή