Ωρα 2004 στο πιγκ πογκ

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H σπουδαιότερη διοργάνωση πιγκ πογκ που έχει διεξαχθεί ποτέ στη χώρα μας αρχίζει σήμερα στο νεότευκτο Ολυμπιακό Γυμναστήριο του Γαλατσίου. Πρόκειται για το διεθνές ανοιχτό πρωτάθλημα ανδρών – γυναικών, το οποίο αποτελεί και προολυμπιακό τεστ. Στη διοργάνωση παίρνουν μέρος 239 αθλητές και αθλήτριες από 38 χώρες. Οι φίλαθλοι της επιτραπέζιας αντισφαίρισης θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε… δράση ολυμπιονίκες, παγκόσμιους πρωταθλητές και κορυφαίους αθλητές των Ηπείρων.

Ο τριταθλητής κόσμου Καλλίνικος Κρεάνγκα ξεχωρίζει από ελληνικής πλευράς. Θα αγωνιστούν επίσης οι Ντανιέλ Τσιόκας, Παναγιώτης Γκιώνης, Γιάννης Βλοτινός, Κώστας Παπαγεωργίου, Κώστας Λαγογιάννης, Τάσος Ρηνιώτης, Δημήτρης Παπαδημητρίου και οι Αρχοντούλα Βολακάκη, Μαρία Μοίρου, Κατερίνα Ντουλάκη, Χριστίνα Φίλη, Κωνσταντίνα Μάγκου και Μαρία Κρουστάλλη. Για τους Ολυμπιακούς Αγώνες έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους οι Κρεάνγκα, Γκιώνης και Βολακάκη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή