Περίοδος… συγγνώμης

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο κλίμα των ημερών κινήθηκαν η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και οι διεθνείς, ζητώντας τη δική τους συγγνώμη απ’ τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Στεφανόπουλο για την αδικαιολόγητη απουσία τους από τη γιορτή του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου. Κάλλιο αργά παρά ποτέ… O πρόεδρος της ΕΠΟ Βασίλης Γκαγκάτσης, παράγοντες της Ομοσπονδίας (Χατζηαποστόλου, Οικονομίδης, Θεοδωρίδης), ο ομοσπονδιακός τεχνικός Οτο Ρεχάγκελ, ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννης Τοπαλίδης και δεκαέξι διεθνείς ποδοσφαιριστές (απουσίαζαν μονάχα οι παίκτες που αγωνίζονται στο εξωτερικό) επισκέφθηκαν τον κ. Στεφανόπουλο για να αποκαταστήσουν την τάξη. «Οι διεθνείς επισκέφθηκαν τον πρώτο πολίτη της χώρας για να ζητήσουν ταπεινά συγγνώμη», όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γκαγκάτσης.

Οι διεθνείς ζήτησαν να μην υπάρχουν κάμερες κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, από τον οποίο αφού ζήτησαν συγγνώμη για την απουσία τους από την τελετή βράβευσης της Εθνικής ως καλύτερης ομάδας για το 2003, τον προσκάλεσαν στην Πορτογαλία για να παρακολουθήσει από κοντά την προσπάθειά τους στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. O κ. Στεφανόπουλος θα ήθελε να βρεθεί το καλοκαίρι στην Πορτογαλία, αλλά στην παρούσα χρονική στιγμή δεν μπορεί να γνωρίζει τις υποχρεώσεις που θα έχει εκείνη την περίοδο. Είναι αξιοσημείωτο πως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έδειξε ενδιαφέρον για τις τελευταίες εξελίξεις στην AEK, ενώ γνώριζε καλά όσα είχαν προηγηθεί στην ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας, γεγονός που εντυπωσίασε τους διεθνείς.

«Αυτό που είχε συμβεί δεν ήταν ό,τι καλύτερο για εμάς. Ηρθαμε στον Πρόεδρο για να του εκφράσουμε ευχές, διότι ξέρουμε ότι είναι φίλαθλος, όπως και οι περισσότεροι Ελληνες πολίτες. Δεν υπήρξε ούτε πρόκειται να υπάρξει ποτέ καμία παρεξήγηση. Συζητήσαμε για διάφορα θέματα, που αφορούν στην Εθνική και στο ποδόσφαιρο», τόνισε ο Θοδωρής Ζαγοράκης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή