ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΚΥΠΕΛΛΟ: Τα τελευταία τρία εισιτήρια για τα προημιτελικά σφραγίζονται σήμερα. Στην Καστοριά, ο ΠΑΟΚ θα επιδιώξει να ανατρέψει το 1-0 της Τούμπας με αντίπαλο την τοπική ομάδα (14.30). Στη Νεάπολη, η Χαλκηδόνα αντιμετωπίζει τον Πατραϊκό έχοντας ηττηθεί με 1-0 στην Πάτρα (17.00). Στα Λιόσια ο Ακράτητος υποδέχεται την Προοδευτική, με το πλεονέκτημα που του δίνει η νίκη με 1-0 στον Κορυδαλλό (20.00).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρεπό χθες για τους «ερυθρόλευκους» και σήμερα αρχίζει η προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανηλειακό στον Πύργο (5 μ.μ.). Στις εγκαταστάσεις του Ρέντη βρέθηκαν χθες μόνον όσοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού, δηλαδή οι Καρεμπέ, Βενετίδης, Μπούτσεκ, Τζόρτζεβιτς, Δεμιρτσόγλι, οι οποίοι έκαναν θεραπεία.

ΑΡΗΣ: O Νίκος Κυζερίδης συμφώνησε να παραμείνει στην ομάδα μέχρι το Καλοκαίρι.

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Οι αναμετρήσεις Λεωνίδιο – Βύζας, Κιλκισιακός – Δόξα Δράμας, που θα αρχίσουν στις 14.45, ανοίγουν την αυλαία της 22ης αγωνιστικής. Τα υπόλοιπα παιχνίδια θα διεξαχθούν την Κυριακή.

ΠΑΛΗ: Επτά ξένες χώρες θα πάρουν μέρος στο τουρνουά ελληνορωμαϊκής πάλης «Ακρόπολις», που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο στο γυμναστήριο του Στρέφη (Πουλχερίας 11).

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: H παρουσία της εθνικής ανδρών έδωσε πανηγυρικό τόνο στην εκδήλωση της ομοσπονδίας για τα 27 χρόνια του αθλήματος στην Ελλάδα και τα 25 χρόνια από την ίδρυση της OXE. Επίσης, βραβεύθηκαν και οι κορυφαίοι του 2003. Στους παίκτες οι Αλβανός, Καρυπίδης, Σκάρα, Τούτσκιν, Βράτσεβα, Σούσα, Τσιλιμπάρης, Σαϊντόβα και στους προπονητές οι Μάντζος, Αξένοφ.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τρεις εβδομάδες θα μείνει μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους ο Εμίλ Χέσκι, ο οποίος τραυματίστηκε σε αγώνα με τη Νιούκαστλ.

ΙΤΑΛΙΑ: Τον Ρόκε Ζούνιορ απέκτησε η Σιένα. O 27χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός, που το 2002 κατέκτησε το Μουντιάλ με τη «σελεσάο» ανήκει στη Μίλαν, με την οποία πέρσι στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης και στις αρχές της περιόδου παραχωρήθηκε δανεικός στη Λιντς.

ΜΠΑΣΚΕΤ: Πενήντα ημέρες διήρκεσε η θητεία του Βαγγέλη Μάγειρα στον πάγκο του Ιωνικού Ν.Φ., καθώς η διοίκηση της ομάδας της Νέας Φιλαδέλφειας τοποθέτησε τον Γιώργο Ζευγώλη και πάλι στη θέση του προπονητή, ύστερα από την περσινή θητεία του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή