Εμειναν… στον άσο

1' 55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ωρα είναι… να αρχίσουν κάποιοι να μιλάνε για κατάρα, καθώς ο Ολυμπιακός, ο οποίος πριν από λίγο καιρό είχε τέσσερις ετοιμοπόλεμους τερματοφύλακες στο δυναμικό του, κατέληξε μόλις με έναν, τον Κλεόπα Γιάννου! Οσο απίστευτο και αν ακούγεται αυτό, είναι η πραγματικότητα, αφού στη χθεσινή προπόνηση τραυματίστηκε ο βασικός πλέον γκολκίπερ των «ερυθρολεύκων» Φάνης Κατεργιαννάκης. O διεθνής τερματοφύλακας χτύπησε σε μία από τις τελευταίες προσπάθειές του στη χθεσινή προπόνηση και σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον είκοσι ημέρες. Μετά την προπόνηση, ο Κατεργιαννάκης έβγαλε ακτινογραφία, από την οποία διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάταγμα στη βάση του τρίτου μετακαρπίου αριστερά. Κάτι που πρακτικά σημαίνει πως θα ακολουθήσει συντηρητική αγωγή και θα μείνει εκτός αγωνιστικών δραστηριοτήτων από τρεις έως τέσσερις εβδομάδες.

Την ίδια ώρα, ο Γιουράι Μπούτσεκ ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα θεραπείας και ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, προκειμένου να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που έχει στη μέση και παράλληλα να αποφύγει το χειρουργείο. Το ιατρικό επιτελείο έχει γνωστοποιήσει πως ο Σλοβάκος τερματοφύλακας θα επανεξεταστεί τη Δευτέρα και αισιοδοξεί πως τελικώς θα αποφύγει την επέμβαση στη μέση. Ομως, μετά τον τραυματισμό του Κατεργιαννάκη, ξαφνικά το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού γνωστοποίησε πως ο Μπούτσεκ είναι σε θέση να αγωνιστεί!

Προφανώς, αυτό είναι ένα ακόμη δείγμα πως ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος δεν υπολογίζεται. Πιο πιθανό φαντάζει το σενάριο να προωθηθεί στην επαγγελματική ομάδα ο τερματοφύλακας των ερασιτεχνών, παρά να γυρίσει ο Ελευθερόπουλος. Αλλωστε, ο τελευταίος για μία ακόμη ημέρα απουσίασε απ’ την προπόνηση, καθώς έχει εξασφαλίσει άδεια απ’ τη διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, προκειμένου να εξετάσει προτάσεις από ομάδες της Ιταλίας και της Αγγλίας.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ο 22χρονος Κλεόπας Γιάννου συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να υπερασπιστεί την εστία των Πειραιωτών στον κυριακάτικο αγώνα με τον Πανηλειακό στον Πύργο. Στην ενδεκάδα αναμένεται να γίνει μία ακόμη αλλαγή σε σχέση με εκείνη που χρησιμοποίησε ο Ολεγκ Προτάσοφ στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής με την Προοδευτική στη Ριζούπολη. Αποθεραπεύθηκε ο Στέλιος Βενετίδης και θα παίξει απ’ την αρχή, με αποτέλεσμα να μείνει στον πάγκο ένας εκ των Μαυρογενίδη, Πάντου.

Από εκεί και έπειτα, λογικά δεν θα γίνουν άλλες αλλαγές. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι οι Βάλλας, Κωστούλας, αμυντικοί μέσοι οι Καφές, Στολτίδης, αριστερό χαφ ο Γεωργάτος, δεξί ο Γεωργιάδης και επιθετικό δίδυμο οι Ζιοβάνι, Καστίγιο. Να σημειωθεί πως οι τραυματίες Καρεμπέ και Τζόρτζεβιτς ακολούθησαν και χθες το πρόγραμμα αποθεραπείας τους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή