ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ANTIO: Στην τελευταία του κατοικία αναπαύεται ο Ούγγρος Μίκλος Φέχερ, που κηδεύθηκε χθες στη γενέτειρά του, Γκιορ. Να παραιτηθεί από την προεδρία της Μπενφίκα σκέφτεται ο Λουίς Βιεϊρά, που εμφανίζεται έντονα προβληματισμένος από τον θάνατο του Φέχερ. «Υπάρχουν ορισμένες αξίες στη ζωή πολύ πιο σημαντικές από μία μπάλα. Πρέπει να ξέρεις πότε θα σταματήσεις. Είναι ένα γεγονός που με έχει σημαδέψει», τόνισε.

ΓΚΟΝΖΑΛΕΣ: Αργά χθες βράδυ έγινε γνωστό πως ο Αργεντινός μέσος βρίσκεται μία «ανάσα» από τον Παναθηναϊκό.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: H Πόρτσμουθ φέρεται πως έχει κάνει την καλύτερη πρόταση στον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, για τον οποίο ενδιαφέρεται και η Ατλέτικο Μαδρίτης.

ΚΥΠΕΛΛΟ: H Προοδευτική νίκησε στην παράταση τον Ακράτητο με 2-1 στα Ανω Λιόσια και πέρασε στους «8», παρά την ήττα της με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι στον Κορυδαλλό. Στην αυριανή κλήρωση της προημιτελικής φάσης, στην κληρωτίδα θα μπουν οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, AEK, Ηρακλής, Προοδευτική, Πανιώνιος, Πατραϊκός και Καστοριά.

ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ: H πρώτη δοκιμαστική διοργάνωση για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες θα διεξαχθεί από σήμερα ώς και το Σάββατο στο γυμναστήριο Ανω Λιοσίων. Πρόκειται για το άθλημα μπότσια. Σε αυτό επιδίδονται αθλητές με κινητική αναπηρία, που χρησιμοποιούν αμαξίδιο. Στόχος τους είναι να προωθήσουν δερμάτινες μπάλες όσο το δυνατόν πιο κοντά σε μια άλλη μπάλα-στόχο. H μπότσια έχει τις ρίζες της σε ένα αρχαιοελληνικό παιχνίδι αναψυχής.

ΑΡΗΣ: Με τον υποψήφιο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου συναντήθηκαν οι εκπρόσωποι του Αρη κ. Δαμιανίδης, Σκόρδας και Ματθαίου και του επέδωσαν υπόμνημα, όπου περιγράφεται η κατάσταση της ΠΑΕ. O πρώην παίκτης της AEK Σέρτζιο Μαρικά αναμένεται να μεταγραφεί στον Αρη. Ελεύθερος έμεινε ο B. Σπέρτος.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Στην τηλεόραση του Alpha παραχωρεί τα τηλεοπτικά δικαιώματα της επόμενης περιόδου ο «Γηραιός».

ΕΘΝΙΚΗ: Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για την τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2004, η Εθνική ποδοσφαίρου θα αντιμετωπίσει, εκτός έδρας, την Πολωνία στις 29/5.

ΕΦΕΣΕΙΣ: H αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση που είχε ασκήσει η Παναχαϊκή κατά της πρωτόδικης απόφασης, με αποτέλεσμα 11 ποδοσφαιριστές της ομάδας να μείνουν ελεύθεροι. Επίσης, δικαιώθηκε ο Π. Κατσιαρός που ζητούσε να λυθεί το συμβόλαιό του με την ΠΑΕ Αρης, ενώ επιδικάσθηκαν στον ποδοσφαιριστή 146.640 ευρώ.

ΧΑΡΙΣΤΕΑΣ: Ανοιχτό το ενδεχόμενο μεταγραφής του από τη Βέρντερ άφησε ο Χαριστέας.

ΣΥΝΤΡΙΒΗ: Ταπεινωτική ήττα – αποκλεισμό από το κύπελλο Τουρκίας με 5-0 υπέστη η Γκαλατάσαραϊ από την ουραγό του πρωταθλήματος Ρίζεσπορ στο «Κεμάλ Ατατούρκ».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή